Съвет от звездите към всяка зодия за днес, 9 май: СКОРПИОН - мислете нестандартно; КОЗИРОГ - време е за промяна!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съвет от звездите към всяка зодия за днес, 9 май: СКОРПИОН - мислете нестандартно; КОЗИРОГ - време е за промяна!
6501
Източник: actualno.com
Съвет от звездите към всяка зодия за днес, 9 май: СКОРПИОН - мислете нестандартно; КОЗИРОГ - време е за промяна!

Нека видим какъв съвет са приготвили звездите за всеки зодиакален знак за днес, 9 май:

Овен

Започнете да пишете! Обновете електронната си поща извън офиса. Създайте визитна картичка от старата школа и поръчайте няколко, за да са ви под ръка при нужда.

Изпратете хубав текст на някого, за когото ви е грижа. Бъдете активни в контактите си с другите.

Телец

Бъдете креативни. Този ден изисква известна умствена гъвкавост и сръчност. Бъдете любопитни и не попадайте в капана на мисълта, че трябва да знаете всичко.

Близнаци

Растеж. Кои области от живота си искате да подобрите? Пренебрегнали ли сте нещо в личния си живот, което трябва да преместите на първо място в списъка си с приоритети? Стремете се да следвате няколко влиятелни личности, на които се възхищавате. Изберете подкаст, който да слушате тази седмица, и научавайте по едно ново нещо всеки ден.

Рак

Всички ги имаме, а някои от тях може да са трудни за пренебрегване. Енергийните вампири, включително приятели или членове на семейството, които изглежда се нуждаят от повече време, отколкото имате да дадете в момента. Поставете предпазни огради в ежедневието си, за да избегнете ненужното губене на време. Бъдете старателни по отношение на графика си и се придържайте към него.

Лъв

Време е да се социализирате. Има много възможности да се запознаете с хора, които работят във вашия бранш или в бранш, в който бихте искали да навлезете. Посетете конференциите, които смятате, че биха ви помогнали да се запознаете с подходящите хора, и планирайте как ще стигнете до тях.

Дева

Имате ли нужда от диверсификация? Ще искате да се запознаете по-добре с областите, в които работата или професията ви се пресичат, за да разширите знанията си и да останете начело. Прочетете белите книги на организациите, които обхващат вашия бранш. Опитайте се да подобрите начина, по който прекарвате дните си, особено докато сте в офиса.

Везни

Никога не е късно да научите нещо ново. Ако се надявате да завършите училище или да получите диплома по определен предмет, днешният ден е идеален за провеждане на телефонни разговори или изпращане на имейли на академични съветници.

Скорпион

Това е чудесно време да мислите нестандартно, когато става въпрос за това, от което се нуждаете. Можете да разгледате как сегашният ви кредитен микс се отразява на кредитния ви рейтинг и да видите какво трябва да направите, за да го подобрите.

Стрелец

Можете да изберете с кого искате да бъдете и да решите кога да приключите. Възможно е да желаете малко откъсване от живота си. Ако досега сте били сами, може да ви е по-лесно да се срещате с малко хора. Ако в момента се намирате в партньорски взаимоотношения, фокусът ви е насочен към развиване на по-силна връзка.

Козирог

Разнообразието е добро. Време е да създадете промяна, за да поддържате ума си активен и свеж. Променете времето, в което тренирате. Направете така, че да създадете рутина с децата си. Стремете се към известна предсказуемост.

Водолей

Имате око за изкуството. Това е чудесно време да прегледате какво се случва в арт индустрията в близост до дома ви. Използвайте този ден, за да планирате разходите и кой ще иска да пътува с вас.

Риби

Това е чудесно време да мислите нестандартно и да се насладите на някои промени. Ще ви е приятно да сте на открито, да слушате любимите си песни или да се отворите за човек, с когото току-що сте се запознали онлайн.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft