Таро прогнозата на Анджела Пърл за април 2020: Кои зодии може да загубят работата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогнозата на Анджела Пърл за април 2020: Кои зодии може да загубят работата си
5956
Таро прогнозата на Анджела Пърл за април 2020: Кои зодии може да загубят работата си

Известната астроложка Анджела Пърл сподели хороскоп за всички знаци на зодиака за април 2020 г. Специалистът обясни прогнозите си по отношение на планетарната активност и разказа как ще повлияят на отделните представители.

За кого април 2020 г.

ще бъде труден месец: Хороскопът на Анджела Пърл

В първите дни на април Риби могат да почувстват напрежението върху себе си . За представителите на този зодиакален знак започва труден период: Марс, планетата на действието и дейността, е свързан със Сатурн, планетата-препятствие.

Астрологът прогнозира, че изолацията ще окаже натиск върху Риби. А за тези, които са лекари, смята специалистът, ситуацията ще наподобява едновременното натискане на спирачката и газта. Трудният период ще продължи седмица и ще намалее.

Поради активността на Сатурн, Скорпионите ще изпитат проблеми в 4-ти дом, който е отговорен за семейството и отношенията. Възможен е и спешен ход или промяна на местоживеенето: 4-ти дом също отговаря за мястото на властта на Скорпионите.

На третата седмица, поради комбинацията от Меркурий и Полутон в 5-ти дом, Скорпионите може да нямат разбиране, може да има усещане за несигурност и неочевидност на начините за по-нататъшно развитие.

Поради активността на Марс, Водолеят може да почувства напрежението: може да се дължи на невъзможността да работи напълно. Водолеите обичат добре организираното работно пространство, което през април 2020 г. може да не е достатъчно.

Хороскоп за април 2020 г.: кой от знаците може да загуби работа си, според Анджела Пърл

В зоната на риска от загуба на работа през първата седмица на април се намира Козирог. Поради изпитания дисонанс от влизането на Марс в зоната на дейност, могат да възникнат съмнения относно правилността на избора на професионална дейност. Възможно е и уволнение поради криза в света.

Астрологът съветва родените в Козирог през април 2020 г. да решат дали имат нужда от работното си място или искат да се развиват в друга посока. В този случай в края на април те ще имат шанс да сменят работата си.

Напрежението в първите дни на април 2020 г. може да накара Стрелец да вземе радикални решения. Марсовата активност ще даде усещане за бавно развитие. В случай на промяна в професионалната сфера в началото на април, Стрелец може да остане без работа. Астрологът препоръчва да изчакате неблагоприятния период.

В началото на април 2020 г. Марс и Сатурн ще се срещнат в 5-ти дом на Везни в нулева степен, което е степен на сила. За представителите на тази зодия това може да доведе до проблеми в техния собствен бизнес, бизнес или с деца, тъй като 5-ти дом отговаря и за отношенията в семейството.

Енергията у дома изисква Везните да вземат решение в края на април 2020 г.: необходимо е да завършите незавършен бизнес и да дадете развитие на нещо ново с чисто съзнание. В противен случай може да възникне криза на професионалното развитие.

В къщата, която отговаря за работата, Девите ще срещнат Марс и Сатурн в средата на април 2020 г. Може би несъответствието между желаното и валидното. Астрологът препоръчва да изчакате 1-2 седмици, за да разберете дали промяна в работата наистина е необходима.

Какви ще бъдат връзките на зодиите: Хороскоп на Анджела Перл за април 2020 г.

Марс и Сатурн ще се срещнат в началото на април в 1-ви дом на Лъв , който е отговорен за партньорствата и връзките по двойки. Може да има усещане за подценяване, което е свързано с влиянието на планетите. По-късно, в средата на месеца, Юпитер ще влезе в шестия дом на работа и развитие, очакват се нови постижения и пътища на развитие.

Започвайки с финансови проблеми, април 2020 г. ще приключи за Рака добре. Възможни са нови взаимоотношения или по-бързо развитие във вече формирана двойка. Април е подходящ за вземане на важни решения.

Близнаци в първите дни на април, ще се присъединят към Нептун и Сатурн в 6 дом, който е отговорен за отношенията, семейни и духовно развитие. Астрологът препоръчва да прекарвате повече време с близки, за да ги опознаете по-добре, без да рискувате да развалите връзката.

Телецът може да изпита трудности в общуването с членовете на семейството, тъй като те няма да се чувстват комфортно в изолация. Нервното напрежение ще намалее в средата на месеца и напълно ще се изглади в края.

Марс ще донесе на Овен взаимно разбиране във взаимоотношенията, въпреки възможните трудности в други области на живота. През април 2020 г. носителите на тази зодия се насърчават да се съсредоточат върху семейството.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft