ТАРО прогнозата за седмицата на Анжела Пърл: ОВЕН, активни събития! ЛЪВ, печеливши сделки! РИБИ, нови победи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата за седмицата на Анжела Пърл: ОВЕН, активни събития! ЛЪВ, печеливши сделки! РИБИ, нови победи!
54552
ТАРО прогнозата за седмицата на Анжела Пърл: ОВЕН, активни събития! ЛЪВ, печеливши сделки! РИБИ, нови победи!

Таро прогнозата на Анжела Пърл ще ви даде отговори на много въпроси, ще ви помогне да решите избора на посока и ще ви спасят от прибързани решения. Бъдете внимателни, така че следващата седмица да донесе положителни емоции и нови победи.

Овен

Началото на седмицата за Овен ще съответства на техния характер. Според картата "Колелото на късмета" ги очакват активни събития и много пътища за развитие, сред които ще трябва да изберат единствения правилен. Положителната Аркана обещава успех за тези, които се справят с емоциите си и поемат важни неща от понеделник.формлението показва необходимостта да не се разсейвате от поставените задачи и да не се опитвате да прехвърляте отговорностите си върху плещите на другите. Картата насърчава Овните да бъдат предпазливи и да не позволяват на нещата да вървят по своя път, в противен случай целта ще се отдалечи и неуспехите могат да паднат като рог на изобилието.

Очаква ви хармоничен край на седмицата и посочва възможност за почивка след натоварени работни дни. Според тази карта Овенът е най-добре да прекарва времето си със семейството, за да изгражда взаимоотношения и да се наслаждава на домашния уют.

Телец

Време е Телецът да отхвърли съмненията и да съживи смели идеи. Картата „Висшият жрец“ показва възможността да заеме ръководни позиции и да ръководи хората. Според тази карта е възможен и успех в личния живот.

Арканата символизира успеха, но за това е важно Телецът да бъде честен. С тази карта средата на седмицата ще бъде добра за решаване на правни въпроси, сключване на сделки и намиране на нова работа. 

Съвет на картата - предупреждава Телеца за необходимостта да бъде внимателен и да не прави бързи заключения. През почивните дни те могат да се сблъскат с двусмислени ситуации, които ще изискват търпение и "студена глава", за да вземат отговорни решения.

Близнаци

Арканата "Справедливостта" ще помогне на Близнаците да оценят независимо резултатите от работата и да направят правилните заключения. Според тази карта представителите на този Знак ще имат достъп до много пътища за развитие и за тях е важно да изберат този, който ще ги доведе до щастие. Символизира късмет и изключителен шанс за достигане на нови върхове в средата на седмицата. Близнаците трябва внимателно да следят знаците на съдбата, за да разберат, че те се движат в правилната посока. Арканата обещава просперитет само на онези, които постигат успех със собствен труд.

Рак

Арканата "Колелото на късмета" в оформлението за Раци показва възможни трудности. Новите начинания ще бъдат трудни и промените в живота няма да донесат желаната радост. Всичко това възниква заради втората карта в подравняването, според която Раците е важно да бъдат внимателни от понеделник. Сигнализира за необходимите промени, които може да изглеждат ненавременни за Раците. В началото на есента обаче всичко старо и безполезно трябва да бъде изоставено, за да се породи ново и щастливо. През уикенда Раците ще имат възможност да анализират събитията от седмицата и да намерят отговори на трудни въпроси. Според тази Аркана, уединеното забавление ще бъде идеално за търсене на истината и пътища за развитие.

Лъв

С картата "Звездата" Лъвовете ще започнат спокойна седмица и от понеделник не могат да се притесняват за развитието на събитията. Арканата посочва правилно избрания път, по който представителите на знака Лъв  могат да стигнат до успех, ако спрат да бързат с нещата и да се разсейват от второстепенни задачи. Арканата символизира ускоряващия се ритъм на живот, а от средата на седмицата представителите на това огнено съзвездие ще могат да започнат отговорен бизнес и да правят печеливши сделки. Картата показва спокоен уикенд, през който Лъвовете ще могат да направят равносметка на работната седмица, да се справят с текущите дела и да очертаят път за по-нататъшно развитие.

 Дева

Прекрасна седмица очаква Девите от 21-27 септември. Картата "Звездата" показва успешен старт на седмицата, изпълнение на желания и добри новини. С тази Аркана са възможни срещи с интересни хора, както и изкусителни предложения за работа. Тя ви дава възможност да заемете лидерски позиции и да преминете към нова стъпка в кариерното израстване. За Девите е важно да спазват правилата и да отделят време, така че всички проекти да станат реалност до края на седмицата. Арканата говори за късмет и способността да разрешава проблемни ситуации и конфликти като с магия. Благоприятната карта показва, че Девите ще могат да затворят стари разногласия, да сключат мир с близки, да намерят общ език с неразрешими клиенти или да подобрят отношенията в екип.

Везни

Картата " Светът" - за Везни започва една прекрасна седмица. С тази Аркана можете спокойно да осъществите мечтите си и да приемете дарове на съдбата . Везните трябва да обръщат внимание на дребни проблеми и да ги решават в ранните дни, докато късметът е на тяхна страна. Картата показва необходимостта от спазване на правилата или предварително определен план. В този случай всички цели ще бъдат постигнати навреме и без забавяне. Тя показва мъдрост и житейски опит, които ще помогнат на Везните да разрешат трудни проблеми, да се научат да чакат търпеливо и да не бързат с хода на събитията. Също така, картата показва помощта, която ще дойде от властен човек. Не трябва да отказвате протегната ръка.

Скорпион

Началото на седмицата за Скорпионите, съдейки по картата "Влюбените", трябва да бъде посветено на личния живот. Арканата обещава късмет и успех в областта на любовта и връзките, така че представителите на този Знак ще трябва да направят отговорен избор, който да ги доведе до щастие. Също така предвещава промяна в бизнеса. Според тази Аркана е важно да обърнете внимание на вашите бизнес качества и да сте сигурни, че ще се покажете в целия си блясък. В този случай Скорпионите ще могат да кандидатстват както за нова позиция, така и за добра награда за работата си.

Стрелец

Картата "Висшия съд" обявява на Стрелец нов етап от живота, когато те могат да обменят мечтите за реални цели. За целта те трябва да изоставят остарелите идеали, за да не губят време за безполезна работа. Арканата говори за мъдрост и изпълнение на всички желания. Според тази Аркана всички начинания оживяват, но това изисква време и постоянство. Успехът ще дойде навреме, така че няма смисъл да се паникьосвате. Ако Стрелец иска да успее, тогава не трябва да забравяте за задълженията си през уикендите. Работата ще донесе добри награди, така че си струва да се откажете веднъж от забавленията, за да отпразнувате истински успех по-късно.

Козирог

Картата "Звездата" казва, че Козирозите трябва да се вслушат в интуицията си. Тя определено ще ви помогне да вземете правилното решение и ще ви предпази от грешки както в работата, така и в личния ви живот. Също показва необходимостта от придобиване на нови знания, които да помогнат на Козирозите да успеят професионално, например да намерят достойна работа и да разширят кръгозора си.  Арканата посочва значението на ученето и усъвършенстването на уменията. Според нея новите знания се усвояват по-лесно от обикновено, което означава, че Козирозите не трябва да се притесняват от оценки, тестове или изпити.

Водолей

Картата „Обесеният“ ще забави дейността на Водолея. Според тази Аркана настъпва принудително спиране на бизнеса, но това не бива да е страшно, защото Водолеите ще имат възможност да анализират събитията и да разберат какво точно правят грешно. Силата се отнася до способността за постигане на превъзходни резултати във всяка област чрез постоянство и търпение. Има значителни промени в мирогледа с картата, което помага лесно да се преодолеят трудностите по пътя към следващите победи. Според тази Аркана промените трябва да се възприемат философски и да се разбира, че нещо ново и позитивно винаги идва на мястото на старото. Случаите могат да се отнасят до всяка област от живота, така че не трябва да изпадате в паника през уикенда.

Риба

Картата "Смъртта" обещава на Рибите подновяване чрез загуби. По този начин те могат да започнат нов живот, като сложат край на миналото. Естественото завършване на един жизнен етап отваря вратата към едно ново и непознато, където Рибите могат да достигнат нови висоти и победи. Рибите могат да започнат да търсят истинската си цел, да разберат своята мисия и да намерят сила за развитие. Средата на седмицата е идеален момент за това.

 

Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft