Таро прогноза за днес 3 август-Зодия Водолей ползотворен ден, Рак-Приятни моменти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за днес 3 август-Зодия Водолей ползотворен ден, Рак-Приятни моменти
5562
Таро прогноза за днес 3 август-Зодия Водолей ползотворен ден, Рак-Приятни моменти

Овен (март 21 - април 19)

Овенът ще има труден ден, особено по отношение на финансите и комуникацията с другите. Ако тези хора имат задължения, най-добре е да ги изплатите през този период. Не бива да започвате кавги и скандали с другите, те няма да дадат желания резултат, но само ще донесат емоционално опустошение на Овен.

Лъв (23 юли - 22 август)

На този ден на Лъв се препоръчва да проведе важен разговор с любимите си хора и да открие отговорите на техните въпроси. Ако Лъвът не е доволен от нещо във връзката си с партньора, тогава 3 август е благоприятен период за подреждане на нещата и прекратяване на всичко. В противен случай отношенията им ще станат само по-сложни и следователно те не могат да избегнат конфликти.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците в този ден трябва да гледат езика им и да не говорят твърде много. Едно твърдо изявление в нечия посока може не само да обиди този човек, но и да се върне като бумеранг към Стрелец. Не забравяйте, че във Вселената всичко се връща, и доброто, и злото.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът през този период трябва да обърне внимание на своето обкръжение. Може би един от старите приятели на Телец се опитва да възстанови отношенията с него - той пише писма, обаждания. Важно е да се отговори на този призив, внезапната среща с този човек може да донесе нещо ново и полезно в живота на Телец.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите на 3 август трябва да променят отношението си към себе си и към хората около тях. Не изисквайте прекалено много от другите, тогава техният свят ще искри с нови, ярки цветове. Девите ще могат напълно да се насладят на вътрешната, духовна хармония, за която отдавна са мечтали.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Мисленето на Козирозите в този ден ще се промени драстично. Те ще усетят прилив на нова вълна от емоции и желаят да подобрят отношенията си с близките си. Последните, разбира се, ще оценят такъв жест и усилия и следователно ще отплатят на Козирог. Основното е да сте търпеливи и сдържани.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Близнаците ще имат ден на противоречия. На сутринта може да изглежда на представителите на знака, че делата им не вървят както биха искали. Много сгради и проблеми ще паднат върху тях. Към вечерта ситуацията ще се промени. Те ще се забавляват и интересно време в приятна компания.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Картите Таро на Везни обещават емоционална криза на 3 август. За да не се затънат в него до ушите, тези хора спешно трябва да предприемат някои мерки. Можете например да правите това, което обичате, да четете книга или да гледате филм. Разходка на чист въздух също е от полза. Везните ще могат да наредят мислите си в ред и да се справят с болката.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеят ще има труден, но много ползотворен ден. Хиляди идеи и мисли ще се развихрят в главите им относно развитието на кариерната стълбица. Освен това на 3 август Водолеят ще трябва да работи усилено, за да постигне това, което иска. Това поведение не само ще изпълни плановете на Водолеите, но и ще им позволи да укрепят своя авторитет сред останалите.

Рак (22 юни - 22 юли)

Рак се съветват да спрат да се навиват над дреболии и да се тормозят с притеснения. Според оформлението на картите, представителите на тази зодия ще имат благоприятен и светъл ден на 3 август. Съдбата ги подготвя за приятни промени в живота. Все още не е известно кои области ще засегнат, но какво ще донесе положителни тенденции е сигурно.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите трябва да обърнат внимание на почивката през този период. Можете да съберете приятелите и познатите си и да отидете някъде сред природата. Свежият въздух и приятната комуникация несъмнено ще им бъдат от полза и ще помогнат за възстановяване на умствения баланс.

Риби (19 февруари - 20 март)

Таро картите препоръчват на Риби да спрат да правят неща, които не им доставят удоволствие. Въпреки това, също не си струва да бъдете мързеливи през този период, в противен случай това ще се отрази негативно на по-нататъшната им производителност. Важно е да намерите "сладко място" и да се придържате към него.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft