Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 март 2021-Водолеите ще бъдат на прага на нови открития, Стрелец-Промяна към по-добро

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 март 2021-Водолеите ще бъдат на прага на нови открития, Стрелец-Промяна към по-добро
31462
Таро прогноза за седмицата от 1 до 7 март 2021-Водолеите ще бъдат на прага на нови открития, Стрелец-Промяна към по-добро

Овен

Картата „Колесница“ се отваря през март, което насърчава Овните да не се двоумят. Аркан олицетворява борбата за благосъстояние и триумф, в която си струва да действаме честно и да не се поддаваме на провокации. На тази карта несъмнен успех ще дойде за онези, които не отлагат решаването на важни въпроси на втори план.

Аркан "Отшелникът" съветва Овните да не се отказват от подкрепата на мъдрите наставници и да не взимат бързи решения. Според тази карта е възможна временна изолация, която е необходима, за да се коригират плановете и да се изостави всичко, което е остаряло и пречи на развитието.

На картата "Луна" е важно Овенът да слуша своята интуиция . В края на седмицата не са изключени двусмислени ситуации, когато се изискват търпение и предпазливост. На Овена не може да се вярва със слухове, които могат да доведат до задънена улица. Страховете също ще бъдат разрушителни, ако не са подкрепени от нищо.

Телец

Картата "Свят" отваря първата седмица на март, приканвайки Телеца да се наслади на момента. Според тdзи Карта животът се променя, появява се яснота и идва заслужена, но отложена преди това награда. Картата описва ситуацията на щастливо настояще и бъдеще за всеки, който няма да бърза и да се довери на интуицията.

Картата "Луна" призовава Телеца да не губи бдителност. Според тази Картата ситуацията може да се промени за една нощ, така че ще има усещане за улов. Съветът на картата е да се вслушате в интуицията си, за да реагирате навреме, преди ситуацията да излезе извън контрол.

„Обесен“ в оформлението е карта, която призовава Телеца да се отърве от илюзиите и да не се опитва да се скрие от проблемите в измисления свят. Според този Аркан се извършва преосмисляне на извършеното и Телецът ще може да открива грешки, които е по-добре да бъдат коригирани незабавно, за да не се сблъскат с трудности по-късно .

Близнаци

Март отваря Картата "Дяволът", който описва ситуация на пълна загуба на контрол. Според тази карта за Близнаците е важно да се откажат от разрушителните емоции и действия, които водят до задънена улица. Отдаването на капризи и слабости няма да бъде изход от ситуацията, следователно контролът и отговорността са важни в началото на март.

Картата "Обесен" призовава Близнаците да бъдат внимателни. Според тази карта Близнаците трябва да са готови за предстоящи промени, преди които настъпва затишие. По време на период, когато всичко е спокойно, се появява време за планиране и поставяне на по-нататъшни цели.

Според картата "Сила" Близнаците не могат да се съмняват в силите си и смело да вървят към мечтите си, знаейки, че ги очаква триумф. Картата обещава промени към по-добро , но за да се случат, Близнаците трябва да бъдат дисциплинирани и честни.

Рак

Картата на смъртта се отваря през март и според нея Раковете трябва да са готови за драстични промени. Картата не обещава проблеми, ако спрете да държите на  остарялото минало и се противопоставяте на новото. Картата говори за необходимите актуализации, които ще ви позволят да продължите развитието и да отворите нови хоризонти.

Според картата "Колелото на късмета" Раковете трябва да бъдат подготвени за неочакван обрат на събитията. В живота ще се случат неща, на които не може да се повлияе и е важно Раците да останат спокойни и сдържани. Ситуацията ще се промени към по-добро, ако отделите време и мислите позитивно.

Картата "Преценка" също показва промяна. Според него в живота на Раците ще се случат събитията, предхождащи триумфа. Картата призовава Раковете да приемат съдбата и ситуацията, за да повлияят на събитията и да ги променят, така че да получат максимална полза.

лъв

Картата "Свят" отваря първата седмица на март и обещава положителни промени за Лъв. Картата описва ситуация, когато идва заслужена награда и няма пречки по пътя за нови цели. Самочувствието и честността ще помогнат на Лъв да започне нова щастлива фаза от живота.

На картата "Обесен човек" Лъвовете ще трябва да разберат как най-добре да използват текущите събития в своя полза. Временните затруднения няма да създадат големи проблеми, ако не бързате с изводите, не действате прибързано и не разчитате на случайността.

Картата "Колесница" символизира пътя и той започва в края на седмицата. Лъвовете са на път да пътуват и да пътуват, по време на които ще бъде възможно да внесат положителни промени в живота, ако не се колебаят и не се страхуват от неизвестното.

Дева

Събития, свързани със самозаблуда или заблуда, се случват на картата "Луна". Картата описва ситуация, когато питащият се лута в полумрака в търсене на дясната врата. За Девите е важно в началото на седмицата да преодолеят неоснователните страхове, за да станат победители.

Картата „Глупак“ символизира началото на нова глава в живота, когато събитията се развиват бързо. За Девите в тази Аркан е важно да не изоставят иновациите, които оживяват, в противен случай щастието ще заобиколи и новите перспективи ще отидат при по-умни конкуренти.

Картата "Справедливост" в края на седмицата насърчава Девите да действат честно, за да не губят време в работа за грешки в бъдеще. Редовни събития се случват на тази карта, когато питащият получи награда или порицание за действия в близкото минало.

Везни

Според картата на отшелника Везните трябва да започнат март със самоанализ и мъдри съвети от менторите. Аркан говори за периода, в който можете временно да се оттеглите от бизнеса, за да размислите още веднъж, да коригирате плановете и да завършите започнатия през зимата бизнес, за да не се връщате повече към тях.

Императорската карта говори за лидерство и успех, но за това Везните трябва да бъдат дисциплинирани и отговорни. Егоизмът и нарцисизмът няма да доведат до добри резултати и могат да навредят на вашата репутация.

"Смърт" в оформлението е карта, предвещаваща неизбежни промени . Везните трябва да осъзнаят, че е време да се сбогуват с миналото, което пречи на по-нататъшното развитие. Преходът ще бъде безболезнен, ако не се съпротивлявате на случващото се.

Скорпион

Картата "Справедливост" призовава Скорпионите към честен труд. Според тази карта в началото на месеца човек трябва да получи награда или порицание с по-нататъшна работа по грешки - всичко ще зависи от действията на близкото минало.

Картата отшелник насърчава Скорпионите да отделят време. На тази карта ще бъде възможно да останете сами, за да коригирате плановете, да промените целите, ако предишните вече са остарели, както и да възстановите силата, изразходвана през зимата.

„Колелото на късмета“ в оформлението е карта, предвещаваща неочаквани и неизбежни промени. Според този Аркан, Скорпионите ще трябва да тренират воля, за да не започнат да действат преди време. Умението да чакате и анализирате случващото се ще помогне да промените събитията навреме във ваша полза.

Стрелец

Според картата на света, март за Стрелец ще започне с яснота. Картата символизира периода, в който проблемите изчезват и ходът на събитията става ясен. Стрелецът ще може да разрешава различията и да се справя с всякакви трудности, ако не бързат и не се поддават на приключения.

Според картата "Колело на Съдбата" Стрелец ще види промяна към по-добро, ако не се опитате незабавно да промените ситуацията. Прахът ще се уталожи и тогава ще стане ясен както смисълът на случващото се, така и пътят, по който ще бъде възможно да се извърви и да се получи награда.

"Магьосник" в оформлението е карта, която призовава Стрелец не само да използва натрупаните преди това знания, но и да  разкрие нови таланти . На този Аркан има възможност да се заявите и да излезете от сянката на конкурентите.

Козирог

Картата „Дявол“ описва ситуация на пристрастяване, когато за Козирозите е важно да се освободят от ограничения, да се откажат от желанието да се отдадат на лоши навици , за да не зациклят. Един вид тест за сила ще помогне да се изгради воля.

Картата "Любовници" говори за необходимостта от избор и, повтаряйки първата Аркана от подравняването, призовава за изоставяне на всичко, което пречи на развитието. Внимателността и способността за вземане на отговорни решения ще помогнат на Козирозите да излязат победители от неприятности и да получат достойна награда.

Промените ще се извършат на картата "Съждение" и нещо, което вече е остаряло, ще започне да изчезва от живота. Аркан насърчава Козирозите да останат честни и безпристрастни, за да не потънат в миналото без възможност за по-нататъшно развитие.

Водолей

В началото на март, на картата на смъртта, Водолей ще трябва да се сбогува с миналото. Картата обещава промени към по-добро, ако изоставите остарелите идеи и насочите усилията си към постигане на нови цели. Водолеите ще могат да стъпят на нов етап от живота без загуби, ако не се противопоставят на случващите се събития.

Картата "Умереност" насърчава Водолеите да успокояват емоциите и да  придобият контрол  над ума и чувствата. След като постигнете баланс, ще бъде по-лесно да се справяте с трудни проблеми и да не вкарвате ненужни проблеми в живота, произтичащи от бързане и невъздържаност.

Картата „Глупак“ предвещава предстоящи промени, когато Водолеите ще бъдат на прага на нови открития. Тази карта ви насърчава да не губите бдителност, за да не пропуснете печалбата си поради ненавременни или необмислени решения.

Риба

Картата "Справедливост" говори за необходимостта от вземане на решения без бързане. Рибите в началото на седмицата могат да избегнат проблеми, ако спрат да се вълнуват и действат неблагоразумно. Наградата няма да ви накара да чакате, ако действате честно и безпристрастно.

"Умереност" в оформлението е карта, която отеква в първата Карта. Според нея Рибите ще трябва да успокоят бушуващите емоции и да намерят баланс, за да не действат на случаен принцип. Възможността да чакате и анализирате текущите събития ще ви позволи да не сгрешите.

На картата „Йерофант“ Рибите ще могат да засилят авторитета си или да получат помощ от мъдри помощници - всичко ще зависи от ситуацията. На тази карта е важно да се придържате към честността и да отказвате всякакви бързания, за да не пропуснете предимствата и промените към по-добро.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft