ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ВЕЗНИ, голям успех на хоризонта! РИБИ, силна енергийна защита!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ВЕЗНИ, голям успех на хоризонта! РИБИ, силна енергийна защита!
16749
ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ВЕЗНИ, голям успех на хоризонта! РИБИ, силна енергийна защита!

ЛИНК КЪМ ПЪРВА ЧАСТ:

Наближава вторият месец на 2020 г.

Астроложката Анжела Пърл ще сподели какво точно ще ви донесе този период и как може да го превърнете във време за късмет за вас. Следвайте препоръките, за да станете по-успешни във всички области.

Според прогнозите този месец ще бъде доста спокоен и благоприятен за повечето от нас.

Везни

Очаква се Везни да имат много положителен месец.

За да го създадете още по-добре и по-продуктивни Везни ще помогне да се създаде благоприятна атмосфера в къщата . Струва си да поддържате дома си чист и подреден. Успехът ще се появи на хоризонта много скоро - просто трябва да изчакате малко. Астролозите съветват Везните да не бързат с нещата, а спокойно да се справят с решението на належащите си проблеми. Към края на зимата те ще видят голям успех в любовната сфера.

Скорпион

Скорпионите ще имат късмет в сферата на парите и работата, но в любовните дела може да започне период на стагнация. В дългосрочни отношения Скорпионите ще могат да установят взаимно разбирателство, а тези, които все още търсят късмет в любовта, могат да се усмихнат. Не бива обаче да бързате. Вземането на решения е по-добре на ясна глава.

Стрелец

Февруари ще даде на Стрелец редица възможности в областта на работата и парите. Звездите и планетите са много хармонични и креативни, така че можете да се впуснете с глава в бизнеса, но просто не забравяйте за релаксация и почивка. Знаците на парите ще бъдат полезни, както и най-мощната интуиция на хората от тази зодия. Всичко това ще им позволи да постигнат победи. В любовта те също ще се усмихнат на успеха, така че няма да има време за бездействие.

Козирог

В средата на месеца звездите и планетите могат да станат взискателни към Козирозите, като поемат част от енергията си към себе си. Също така е вероятно в живота на тези хора да се появят някои неприятни хора или старите врагове да станат по-активни. Те ще се нуждаят от енергийно почистване. За да бъде всичко добре, трябва да запомните само две думи: спокойно и премерено.

Водолей

През февруари Водолеят ще трябва да свикне с факта, че звездите и планетите постоянно ще променят позицията и настроението си. Поради това късмета може или да ги посети, или да напусне. През февруари тези хора трябва да гледат отблизо и да слушат малките неща, да обръщат внимание на това, което е скрито от очите. Астролозите съветват да избягвате огнища на ревност и да не ограничавате свободата на близките.

Риба

Рибите трябва да поставят енергийна защита , защото през февруари враговете и недоброжелателите могат да се засилят. На хоризонта могат да възникнат нови конфликти при най-различни хора. В любовната сфера трябва да избягвате лъжливост, измама и предателство. Също така ще бъде полезно да се научите да прощавате. Във финансовата сфера стихията може да се превърне в спънка: не е нужно да щадите времето и парите си за близки.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft