ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ОВЕН, невероятен финансов успех. БЛИЗНАЦИ, започва времето за изпълнение на желанията!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ОВЕН, невероятен финансов успех. БЛИЗНАЦИ, започва времето за изпълнение на желанията!
20321
ТОП Хороскоп за февруари 2020 г. на Анжела Пърл: ОВЕН, невероятен финансов успех. БЛИЗНАЦИ, започва времето за изпълнение на желанията!

Наближава вторият месец на 2020 г.

Астроложката Анжела Пърл ще сподели какво точно ще ви донесе този период и как може да го превърнете във време за късмет за вас. Следвайте препоръките, за да станете по-успешни във всички области.

Според прогнозите този месец ще бъде доста спокоен и благоприятен за повечето от нас.

Овен

За представителите на този Зодиакален знак февруари може да бъде време на невероятен финансов успех.

Астролозите настоятелно препоръчват да работите колкото е възможно повече и да не забравяте за своите отговорности. Колкото по-всеотдайният Овен ще бъде на работа и в бизнеса, толкова по-високи са шансовете им за успех. Същото нещо, но в по-малка степен важи за царството на любовта. Можете също да ходите на пътувания, командировки, да се срещате с хора.

Телец

Вторият месец на годината за Телец ще бъде прекрасен по отношение на енергията, защото планетите и звездите са с много добро разположение. Тяхната енергия е хармонична и творческа, особено за намиране на нова работа, стартиране на нов бизнес и придобиване на нова мотивация. В началото на месеца си струва да се съсредоточите върху домакинските дела и да помогнете на близките. Към края на зимата е по-добре да увеличите физическата активност и да бъдете внимателни със здравето си.

Близнаци

Този зимен месец за тези хора ще бъде време за изпълнение на желанията. По-точно, те ще могат да разберат какво най-много искат и да започнат да се движат в правилната посока. За изпълнение на желанията ви ще помогне концентрирането на положителната енергия на нощните светила около себе си. По време на работа Анжела Пърл съветва Близнаците да не пропускат детайлите и да бъдат първите, които предприемат важни стъпки, не очаквайки „подходящото“ време.

Рак

Краят на зимата за Раците ще бъде добър, но само ако станат по-внимателни при вземането на важни решения. Също така тези хора ще трябва да се пазят от недоброжелателите. Като цяло Раците трябва да са малко по-приятелски настроени или малко да се преструват, за да не създават проблеми. Всички най-важни неща се правят най-добре в периода от 12 до 25 февруари.

Лъв

През февруари Лъвовете трябва да се отърват от  лошите навици, които водят до бедност . Февруари е един от най-„паричните“ месеци на 2020 година. Той е изпълнен с много възможности, така че Лъв ще може да намери нови източници на доходи, нови хобита, които в бъдеще ще донесат и пари. Що се отнася до любовта и отношенията с хората, през февруари те ще бъдат разбираеми и отворени, тъй като звездите са хармонични и креативни. Те са на страната на Лъвовете.

Дева

За Девите февруари ще бъде един вид универсално време, което може да бъде посветено на всеки бизнес. Най-важното нещо сега е да не губите сърце или да си позволявате да се съмнявате в способностите си. През февруари Девата може да направи всичко. Астролозите съветват да бъдете по-смели в любовта, по-активни в бизнеса и не забравяйте да анализирате действията си, за да разкриете своите слабости и силни страни.

ЛИНК КЪМ ВТОРА ЧАСТ:

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft