Тото от "СкандаУ" най-сетне показа бебчето си след цели 8 месеца (Снимка):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Тото от "СкандаУ" най-сетне показа бебчето си след цели 8 месеца (Снимка):
4977
Източник: pik.bg
Тото от "СкандаУ" най-сетне показа бебчето си след цели 8 месеца (Снимка):

Миналата година Тото от "СкандаУ" стана щастлив татко на момченце . За разлика от повечето знаменитости у нас, обаче, той ревниво пазеше лика на първородния си син...

досега! Ето че най-сетне, след цели 8 месеца феновете на рапъра успяха да зърнат личицето на момченцето.

Половинката на Тото, танцьорката Кристин Петринска , показа сладка снимка на Доминик , когото роди на 21 септември миналата година. Тогава Кристин обясни, че прочутият бил до нея по време на раждането, но дори не намекна как са кръстили бебето.

Кристин

За негова снимка, пък макар и на ръчичката му, дори не можеше да се говори в социалните мрежи по онова време Тото е категоричен, че иска да предпази момчето от лоша енергия. Днес обаче красивата майка, която веднага върна формата си от преди раждането, най-сетне ни зарадва със снимка на хлапето и дълго послание, пише "Хотарена"

"Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах майка - Мисля колко съм благодарна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама... Преди - Сутрин ставах, правих си кафе.. сядах пред телевизора и си избирах какво да гледам... След - Сутрин ставам... пускам си кафе... изпивам го на екс или го хвърлям след няколко часа. Преди - Всеки ден си оправях косата и грима, избирах си дрехи и се преобличах по 15 пъти. След - Обличам клин и тениска, които хвана, връзвам си косата и някак пак се харесвам...

Преди - Влизах в банята и се поливах с топла вода, след като съм се изкъпала, докато не ме заболят краката да стоя права... След - Събирам памперси, играчки, боравя с една ръка и припявам "Хей ръчички", "Ние сме войници", "Зайченцето бяло" и прочие... Преди - можех да изгледам филмче с мъжа си преди да заспя След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си позволя да стоя с отворени очи и секунда, че не се знае кога пак ще имам възможност да ги затворя.

Преди - оплаквах се, че ме болят краката, кръста, гърба... Сега - забравям, че трябва да се оплача, болката е станала постоянна... Ако се наложи да избирам, още сто пъти бих избрала да бъда МАЙКА, защото нищо друго не може да се сравни с това преживяване, с това чувство и всичко друго адски бледнее... Семейството чисто и свято! Благодаря ти @yonislavyotov, че създаваме семейство ! Обичам те!", написа младата майка.

синът на Тото от Сканау

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft