Тренировка за красиви гърди

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Тренировка за красиви гърди
4569

Тренировката за гърди при жените е нож с две остриета. От една страна не трябва да се увличате по големите тежести и да имате за цел масивни гърди като на мъжете, а от друга страна, не бива тази мускулна група да изостава и да разваля цялостния баланс на тялото.

Повечето жени изобщо не правят повдигане от лег или флайс, защото се притесняват, че ще натрупат големи мускули и ще започнат да изглеждат прекалено мъжествени. Но това е невъзможно – гръдната тренировка би направила тялото ви само по-женствено и приятно. Големите мускули, от които дамите се страхуват, са обект и тема на съвсем различни методи на тренировка.

Когато тренирате гърди, единственото нещо, което трябва да се върти в главата ви е разнообразието. Най-лесния начин да спрете вашия прогрес, е като тренирате по един и същ начин. Тренирайте гърди веднъж на седем дни и ще сте сигурни, че ще изглеждате перфектно.

Представяме на вашето внимание стандартна тренировка за гръдна мускулатура, перфектна за цялостно натоварване при дамите.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Фитнес и упражнения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft