Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)
4761
Източник: blitz.bg
Тъжната истина: Ето защо Лили Иванова няма свои наследници (Снимки)

За личния живот на примата на българската музика, Лили Иванова , е изписано много, но самата тя почти никога не споменава миналото си и по-специално - мъжете в живота си (а те не са никак малко).

Двама обаче са тези, от които тя е очаквала дете - първият й съпруг, доктор Георги Павлов, и музикантът Здравко Радоев. Заради гинекологични усложнения и нелеки операции , които примата претърпява, тя се разминава завинаги с мечтата да бъде майка .

Именно невъзможността да роди дете станала причина за разпадането на първия й брак.

И до ден днешен Лили споменава с добро само един от своите мъже - композитора Иван Пеев, който почина през 2018 година. Към останалите си любовници се отнася с пренебрежение, а за доктор Павлов, който първи успява да я отведе пред олтара, е говорила само в биографичната си книга, пише "Галерия".

Лили Иванова и Иван Пеев

Когато се омъжва за него, тя е все още неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Запознали се, докато работела като медицинска сестра. Оженили се по настояване на неговата майка и Лили отишла да живее с мъж, свекър и свекърва в семейната им къща в Перник. Бащата на мъжа й, който бил миньор, я приел като своя дъщеря. Свекървата обаче била много недоволна, че синът й взел "проста медицинска сестра", която на всичкото отгоре искала да става певица.

Освен, че със сина й непрекъснато тормозели Лили психически, издевателствали над нея и физически. Редовно я карали да мъкне тежки товари, които били непосилни за миньонче като нея. 

Лили Иванова

Най-много я съсипвал фактът, че семейството на съпруга й не спирало да настоява двамата да имат дете. В същото време Лили тъкмо прохождала в музиката и всеки ден пътувала с влака от Перник до София, за да си търси концертни изяви. Все пак успяла да забременее, но загубила бебето на участие в Разлог. Изведнъж усетила режеща болка в стомаха. Колегите й я закарали до Петрич, където в продължение на 2 часа Лили чакала на носилка в коридора на болницата да стане 7 часа, за да дойдат лекарите. Оказало се, че певицата има убийствен кръвоизлив в корема и се наложило един от лекарите да стане кръводарител, за да й спасят живота. По-късно, когато станала звезда, я издирил и й поискал пари за услугата. 

Още докато била омъжена за доктор Павлов, Лили се увлякла по колегата си Здравко Радоев, с когото също били на косъм да станат родители. Втората й бременност била извънматочна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft