Фън Шуй съвети за по-лесно забременяване

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Фън Шуй съвети за по-лесно забременяване
3905
Фън Шуй съвети за по-лесно забременяване

Древната китайска философия фън шуй казва, че двойките трябва упорито да опитват да заченат. Старанието не бива да секва, дори когато има медицински основания за това.

Според учението има надежда и за хората с репродуктивни проблеми. Просто бъдещите родители трябва да пратят покана на нероденото си чедо.
Как става това? Ами много лесно. Само трябва да се направи място в жилището за бебето, така че то да усети колко много е желано и да се появи в утробата на майка си. Фън шуй учи , че спалнята трябва да е освободена от излишните предмети и да се задели кътче специално за отглеждането на дете. Това далеч не означава да се купуват бебешки дрешки и креватчета, съвсем не. Такова прекалено предизвикване на съдбата е противопоказно в случая. Мъжът и жената трябва да се отпуснат и да спрат да мислят за това, че дават всичко от себе си, но може би от тях няма да излезе родители. Трябва да започнат да си представят какъв би бил животът им, ако се озари с хиляди детски усмивки.
Според фън шуй душата на бебето обикаля около брачното ложе. То търси майка си и татко си и чака удобен момент, за да се появи. Затова в деня, в който сте намислили да заченете не бива да вдигате много шум или да чистите с прахосмукачката, за да не нарушите спокойствието и атмосферата в любовното си гнездо. Китайското течение твърди, че не щъркелите, а слоновете са предвестници на бебетата и затова е добре да се поставят двойка слонове до вратата на спалнята. Статуетките на животните трябва да са подредени една до друга по начин, който подсказва, че току-що са влезли в стаята.
Фън шуй добавя и още един трик за привличане на бебето . Трябва да се постави бебешка играчка в къта, който е отреден за бъдещия наследник. По този начин всички „капани” в дома ви ще са заредени и ще привличат бебета в семейството ви. Само с тези малки стъпки ще промените коренно енергията в жилището си и ще отключите тайните на плодовитостта.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft