Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Овен приятна и продуктивна седмица, Рак-Доста благоприятна седмица с много победи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Овен приятна и продуктивна седмица, Рак-Доста благоприятна седмица с много победи
12195
Хороскопът на Павел Глоба за следващата седмица-Овен  приятна и продуктивна седмица, Рак-Доста благоприятна седмица с много победи

Овен

Овните ще започнат седмицата си с положителна нотка, но във вторник и сряда трябва да се възползват от конспирации от неприятности, за да преодолеят възникналите проблеми и да останат на повърхността. В четвъртък нощните светлини ще възвърнат хармонията, благодарение на което всичко ще се нормализира. Като цяло Овенът ще има приятна и продуктивна седмица с много интересни неща, които да се случат.

Сферата на любовта ще стане много важна за Овена. Самотните представители на този знак трябва да обърнат внимание на околните. Сред тях може да има някой, който е влюбен отдавна, но се страхува да признае чувствата си. Дойде време да промените съдбата си и в работните въпроси. Това е добър период за популяризиране на нови идеи и промоции.

Телец

Тази седмица ще бъде полезна за Телец, но в същото време нервна и изпълнена с промени в настроението поради лекия дисонанс на звездите и планетите. Медитацията за дълбока релаксация може да ви помогне да възстановите силата и да си починете по-ефективно. След работа трябва да си починете добре, да отделите време на хобитата си, да гледате филм и да се отпуснете.

За да се харесате, можете да пазарувате онлайн. През уикендите можете да посетите родителите или роднините си. Ще бъде полезно да промените околната среда, да отидете сред природата, да отидете в страната.

Близнаци

Енергията на звездите е неутрална, което означава, че Близнаците са почти напълно независими. Успехът и напредъкът в бизнеса и в любовта ще зависят само от тях самите. Тази седмица Близнаците са сами, така че ще трябва да черпят вдъхновение и сила от нови източници. Можете да използвате например цифрови конспирации за любов, пари, късмет .

Препоръчително е да не се доверявате на важни въпроси и тайни на ненадеждни хора. По-добре е да правите всичко сами, без никаква помощ. Близнаците също трябва да пазят в тайна плановете за бъдещето: в противен случай може да има такива, които ще излязат от релси. Не можете да рискувате, по-добре е да играете безопасно.

Рак

Това е доста благоприятна седмица с много победи, но разочарования могат да възникнат и от хората. Говорим за енергийни вампири, които могат да бъдат идентифицирани по  седем основни признака . Ако не филтрирате околната среда и комуникацията, тогава можете да пуснете в живота си този, който ще я унищожи.

Ако през този период се доверите само на най-близките хора и приятели, ще успеете в бизнеса и работата. По-добре изобщо да не се свързвате с врагове и недоброжелатели: игнорирането е най-добрият начин да не се замесвате в конфликти. Самотните раци е по-добре временно да се фокусират върху бизнеса, но семейните хора трябва да прекарват повече време с близки.

Лъв

За Лъв всеки ден ще бъде важен, така че ще трябва да се зареждате с положителна енергия отново и отново, за да не губите сърце и да не губите успех. Не се отказвайте от работа и бизнес през делничните дни и се претоварвайте с работа и грижи през почивните дни. По-добре да планирате нещата предварително. Това ще ви помогне да избегнете неуспех.

През втората половина на седмицата, ако е необходимо, можете да отидете в командировка. Най-важното е да не забравяте важни документи, да не забравяте за точността и да се приготвите предварително. Приятните промени очакват влюбените Лъв и това се отнася не само за тези, които са в търсене, но и за тези, които вече са намерили щастие.

Дева

Девите не са сред най-енергичните и активни знаци на зодиака , но тази седмица може и да са. Звездите и планетите са много креативни и готови да помогнат на Девите да успеят във всеки бизнес. Те ще дадат сила за решаване на всеки проблем, завършване на всеки бизнес. Вечер Девите ще имат достатъчно сили да се отпуснат и да разговарят с приятели.

Не бива да се забравя и семейството. Тази седмица можете и дори трябва да се посветите на децата си, сродната си душа и родителите си. Ако това не бъде направено, те могат да се отдалечат, да станат по-малко приятелски настроени. Близки хора очакват някои действия, емоции, чувства от Девите. Най-ярките дни от седмицата благодарение на звездите ще бъдат петък и събота.

Везни

Силно се препоръчва на везните и планетите да общуват възможно най - много с най -искрените хора . Именно те ще могат да подкрепят в трудни моменти, да разкажат честно за всичко, да дадат важни съвети, обективна оценка на случващото се. Везните се нуждаят от хора като въздух, защото без тях всичко може да тръгне надолу.

Трябва да се настроите на вълна на взаимопомощ. Всеки, който предлага поддръжка, трябва да направи оферта за връщане. Също така ще бъде полезно да се притечем на помощ на тези, които преди това са помогнали по някакъв начин на Везни. Втората половина от седмицата е идеална за домакински задължения - ремонт, почистване, подреждане, пренареждане и закупуване на мебели.

Скорпион

Тази седмица ще бъде много успешна за Скорпионите. Звездите и планетите ще бъдат в идеална позиция, така че късметът ще помогне на тези хора да постигнат целите си и да изпълнят желанията си. Експертите на сайта dailyhoro.ru съветват да се използват специални техники за изпълнение на желанията : те ще улеснят пътя към успеха.

Не бива да се отказвате от мечтите си и да променяте плановете си в последната секунда. В периода от 18 до 24 е препоръчително да планирате всичко предварително и да следвате графика. Хаотичното движение също може да бъде полезно, но в този случай не бива да очаквате, че всичко ще се развие както искате. Не е нужно да поставяте съдбата си в ръцете на случайността.

Стрелец

Звездите и планетите тази седмица ще бъдат небалансирани и нестабилни. Стрелецът трябва да използва съвети как да привлекат късмет в живота си , защото нощните светлини едва ли ще им помогнат с това. От друга страна, те също няма да пречат на Стрелеца, така че можете да правите всеки бизнес, който носи удоволствие.

Най-важното е да запомните, че правилното определяне на приоритетите ви все още е много важно. Звездите искат Стрелецът сам да реши кое е важно за тях и кое не. Животът на представителите на този знак е в собствените им ръце, така че човек не може да се отпусне. Трябва да вървите напред и да се доверите на логиката, опита и вродената си мъдрост.

Козирог

Тази седмица обещава да бъде динамична и нервна. За да поддържате емоционално здраве и силна енергия по всяко време, експертите ви съветват да използвате десет полезни правила . Те ще помогнат на Козирозите да поддържат добра форма, да блокират неприятни мисли и неувереност в себе си.

Това време е идеално за романтика и флирт, творческа дейност, ново начало, общуване с приятели, познати. В благоприятните дни 19, 22 и 23 май можете спокойно да пазарувате в онлайн магазини. Пазаруването ще ви помогне да се успокоите и да намерите хармония. Основното нещо е да не се задължавате и да купувате само това, от което се нуждаете.

Водолей

Финансовата сфера и работата ще станат основните насоки в живота на Водолеите от 17 до 23 май. Седем полезни правила за всеки ден ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние. Спазването на правилата и разпоредбите ще бъде правилният избор за Водолей, защото парите обичат реда и мярката.

В любовта късметът на Водолея няма да напусне, така че ще бъде възможно да се намери сродна душа. Също така ще бъде полезно да бъдете по-близо до семейството, децата, роднините. Началото на седмицата ще бъде полезно за срещи с приятели, като се правят планове за бъдещето. Звездите се съветват да прекарат четвъртък и петък в бизнес и на уединение, а през уикендите - да се отдадат отново на близките си.

Риби

Рибите започват време на голям успех във всички посоки. Можете да сбъднете една мечта със силата на мисълта , но е по-добре да подкрепите мислите с действия. Не трябва да седите наоколо, ако трябва да изпълните някоя важна задача. Това ще бъде идеалното време за любовни връзки и финансова дейност.

С хората около Рибите можете спокойно да сключвате съюзи и да се занимавате с колективна работа. Тази седмица недоброжелателите и враговете няма да останат в сянка и веднага ще покажат истинските си цветове. Не трябва да очаквате удари в гърба от тях, но и предпазливостта няма да навреди.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft