Астропрогнозата на Анжела Пърл за днес, 1 октомври: ТЕЛЕЦ, постигате целта си. ЛЪВ, приятни изненади. ДЕВА, Плодотворен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астропрогнозата на Анжела Пърл за днес, 1 октомври: ТЕЛЕЦ, постигате целта си. ЛЪВ, приятни изненади. ДЕВА, Плодотворен ден
9225
Астропрогнозата на Анжела Пърл за днес, 1 октомври: ТЕЛЕЦ, постигате целта си. ЛЪВ, приятни изненади. ДЕВА, Плодотворен ден

Овен

Труден ден по отношение на комуникацията. Трудно се избягват конфликти и спорове.

Вие сте по-избухливи от обикновено, понякога правите груби забележки към другите, казвате неща, за които по-късно съжалявате. Шегите ви може да изглеждат обидни за някого. Сутринта ще бъде особено стресираща; с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще стане по-лесно да се поддържа самоконтрол. Може да се появят добри идеи за работа или развитие на бизнеса. Ще се отворят нови перспективи, но е важно да не бързате и правилно да преценявате възможностите си.

Телец

Благоприятен плодотворен ден. Не всичко се получава веднага веднага, но вие не изоставяте плановете си и постигате целта си, независимо от обстоятелствата. Стари познати помагат на много представители на знака. Продължителното плодотворно сътрудничество може да започне с общи дела и тогава приятелството не е изключено. Следобедът е добър за пътуване. Смяната на обстановката вдъхновява и радва, помага да се разгледат много неща по нов начин. Вероятни са неочаквани посещения, които ще се радвате да видите. Това е подходящ момент за общуване с най-близките ви.

Близнаци

По-добре е да не отлагате нищо за дълго време: първата половина на деня е много по-благоприятна от втората, тя отваря повече възможности. Бизнес срещите вървят добре, можете да намерите нови съюзници. С течение на времето влиянието на положителните тенденции намалява и умората се натрупва. Има изкушение да се откажат от това, което са започнали, някои представители на знака се отказват от плановете си, просто защото не са могли веднага да ги изпълнят. Ситуацията може да се промени към по-добро, ако наблизо има човек, който може да подкрепи вашите идеи и да ви вдъхнови.

Рак

По-често от обикновено се притеснявате от дреболии, вземете присърце това, на което едва ли бихте обърнали внимание по друго време. По-често от обикновено има разногласия с другите, понякога просто не искате да изглаждате грубите ръбове и да търсите компромиси. Някои представители на знака стават раздразнителни поради умора, провокират кавги. Работата помага да се отвлече вниманието от притесненията и притесненията. Можете да се върнете към старо хоби или да направите нещо съвсем ново. Потърсете нещо, което наистина ви пленява. Веднага след като това успее, ще започнат промени към по-добро. 

Лъв

Преобладава влиянието на положителните тенденции. Денят обещава да бъде много интересен. Приятни изненади очакват много представители на знака. Можете да се заемете с напълно нови неща: няма да е трудно да постигнете успех. Доказаните съюзници често ви помагат. Денят е подходящ за учене, посещение на професионални събития, общуване с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Дори при нови познати има за какво да си поговорим. А старите приятели ще споделят важна информация или новини, които ще повлияят на вашите планове.

Дева

Плодотворен ден. Първото му полувреме е особено добро: подходящо е за различни случаи, дава шанс за успех там, където други са се провалили. Много представители на знака ще намерят днес за полезно това, което са научили преди. Това се отнася не само за работата, но и за личните отношения. Тук вашият опит може да бъде наистина безценен. Следобед разходите са вероятни. Те няма да са напразни и няма да съжалявате за похарчените пари. Това време е подходящо за големи покупки - например можете да закупите превозни средства, домакински уреди. 

 Везни

Денят започва добре. През първата половина от него няма особено какво да се притеснявате, звездите ви подкрепят, в много случаи можете да успеете. По-добре е да не отлагате нищо за дълго време, защото с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще намалее. Следобед ще бъде полезно да обърнете внимание на домакинските задължения, да се съсредоточите върху решаването на ежедневните проблеми. Този път може да бъде доста уморителен, но ще останете доволни от резултата от труда си. Не са изключени непланирани разходи.

Скорпион

Трудно е да се концентрирате върху бизнеса. Дори осъзнавайки, че не бива да се разсейвате от дреболии, вие от време на време преминавате към решаване на дребни проблеми, вместо да се впускате през глава в нещо по-важно. Не винаги е лесно да се разбирате с другите. Те често не разбират вашите импулси и вие не искате да се отдадете на дълги обяснения. Вероятни са промени към по-доброто финансиране. Някои представители на знака очакват значителни парични постъпления. Запомнете: този ден не е подходящ за обсъждане на бъдещи разходи, планиране на покупки.

 Стрелец

Не всичко идва толкова лесно, колкото бихте искали, но не се отказвате, докато не постигнете своето. Много представители на знака трябва да вземат важни решения в движение. Важно е да слушате интуицията си: тя ще ви насочи по правилния път. Възможни са неочаквани парични потоци, както и транзакции, които обещават значителни печалби. По-добре е да не планирате важни разговори за вечерта: трудно ще намерите общ език дори с любимите хора. Необходимо е много търпение, за да обясните спокойно защо правите това, а не по друг начин, за да отговорите на множество въпроси.

Козирог

Твърде често затваряте очите си за очевидното, вие си представяте илюзия, вместо да оценявате реално ситуацията, виждайки нейните плюсове и минуси. Хората около вас дават добри съвети, но не винаги ги слушате. Не забравяйте, че външната перспектива може да бъде много полезна. Яснотата на бизнеса е важна. Не бързайте да се доверите на тези, които обещават твърде много. Има опасност такива хора да се опитат да ви използват в своя полза. Денят е подходящ за малки пътувания. Смяната на обстановката е от полза: настроението ви се подобрява, ставате много по-весели и енергични.

Водолей

Не трябва да се притеснявате много: звездите са на ваша страна, можете да постигнете успех в много неща. Вероятни са успешни съвпадения, благодарение на които проблемите, които ви тревожат напоследък, ще бъдат разрешени. Много представители на знака неочаквано ще получат подкрепа, благодарение на която ще могат да съживят някои стари идеи. Най-щастливите ще имат сбъднати стари мечти. В личните взаимоотношения преобладава влиянието на положителните тенденции, денят обещава да угоди на влюбените. Не е изключено и запознанствата, които ще получат романтично продължение. Не се страхувайте да бъдете инициативни.

Риби

Денят е много ползотворен. Вие сте упорити и не се отказвате от плановете си, намирате начин да реализирате плановете си, независимо от обстоятелствата. Въпросите, върху които много се замисляте напоследък, могат да бъдат успешно разрешени. Не са изключени неочаквани предложения за сътрудничество, както и покани, които ще приемете без много колебания. Вероятни са напрегнати моменти във взаимоотношения с близки. Не сте склонни да правите отстъпки, дори когато става въпрос за дребни неща, а това понякога разстройва онези, които са ви скъпи. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft