Хороскоп за утре 10 февруари-РАК Професионален и личен успех, ТЕЛЕЦ Преговорен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 10 февруари-РАК Професионален и личен успех, ТЕЛЕЦ Преговорен успех
9008
Хороскоп за утре 10 февруари-РАК Професионален и личен успех, ТЕЛЕЦ Преговорен успех

Денят е наситен с отлични възможности за развитие. Това обхваща представителите на целия зодиак днес.

Стига да се възползвате правилно от създадените около вас ситуации, може да извлечете сериозен позитив. Опитайте по-рискова игра, но само ако умеете този приом.
 

ОВЕН
Добри условия за успех

Имате нужда от разнообразие, затова не е изключено голяма част от вас да предпочетат прекарването на деня по нестандартен начин. Всичко започнато през днешния ден ще ви се отдава с лекота и ще го приключите навреме. Понеделник е благоприятен за реализацията на личните и деловите ви цели, но всички от зодията следва да са достатъчно активни, защото макар и прилично сполучлив, денят не е от най-успешните, в които с минимални усилия ще постигнете изненадващ обем положителни резултати.

ТЕЛЕЦ
Преговорен успех

Насочете цялата си енергия в единен поток, който да осигури максимална реализация на плановете ви. Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения. Този делник ще доста напрегнат за Телците. Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници. 

БЛИЗНАЦИ
На прага на нов период

Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Благоприятната енергетика на деня ще ви стимулира да се преборите с вътрешните си колебания и покажете готовността си за активни действия и сътрудничество. Условията за осъществяване на вашите материални  цели са много добри, което без резерви може да се каже и за личните. Денят не ви сблъсква с проблеми, но ще започнат промени, които може да обхванат широк периметър от изявата ви, включващ разностранна дейност. 

РАК
Професионален и личен успех

Направете по-близък контакта със семейството си. Прекалено съсредоточени сте в работата си и пропускате важни събития. През днешния съзидателен ден насочете енергията си към важните за вас неща. Понеделник ще е успешен за осъществяване на намеренията в личен план, а това е валидно и за служебните ви цели. Не е препоръчително да провеждате делови  контакти с някого, засягащи въпрос за съвместна бъдеща работа. На подобни уговорки не разчитайте. 

ЛЪВ
Делова сполука

Каквито и предизвикателства да ви отправи денят, бъдете уверени, че ще се справите превъзходно. Насочените ви усилия към мирни и щастливи събития ще са ползотворни и ще се чувствате доволни от добре свършената си работа. Остротата при Лъвовете е изразителна през този ден, и вероятно мнозина са склонни да я демонстрират, но не е за предпочитане, дори и да се оформят подобни ситуации. Шансът ви за реализация на цели чрез влиятелни личности, и такива от професионално естество е много силен днес.

ДЕВА
Негативно настроение

Щастието ви ще се усмихне и ще видите реализирана своя мечта. Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Новата професионална седмица не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми. Онези, при които се е получило неприятно стечение на обстоятелствата въпреки предварителните уговорки за взаимна подкрепа при нужда, явно ще са жертви на лъжа.

ВЕЗНИ
Засилвайте активността си

Настъпва нов период за вас. Очакват ви романтични преживявания. Много от вас ще се занимават с въпроси, свързани с финансите и семейството. Повишената интензивност в лично и делово отношение е видна през този ден в изявата на Везните, но това все още не се схваща от мнозина като надежден белег за гладко движещи се задачи. Не гледайте с резерви на ситуацията. Предстоящите делници ще са по-напрегнати но и благодатни.

СКОРПИОН
Пазете се от измами

Ще ви се отдаде по-лесно да постигнете намеренията си. Щастливи ще установите, че много хора споделят вижданията ви за едно или друго. Изпълнени сте с желание да се разнообразите, сами или с приятели. Благоприятен ден за делови постижения и за реализация на лични цели, но много рисков за финансови ангажименти и сделки. Тук във всички случаи може да очаквате лъжи, а онези от Скорпионите, които живеят с идеята, че не е възможно да бъдат измамени, грешат предварително. 

СТРЕЛЕЦ
Пазете се от лъжи

Този ден ще протече сравнително спокойно за вас, за разлика от хората наоколо, които непрекъснато ще са в движение. Щадете нервите си и придавайте повече значение на духовността в живота си, има какво да направите. Характерното за Стрелците през целия седмичен период е, че разполагат с добър късмет, което ги облекчава до известна степен в реализацията на цели и задачи, но по отношение на предпазливостта – особено днес,следва да сте особено бдителни, защото лъжа по финансов въпрос силно ще ви навреди.

КОЗИРОГ
Изострете вниманието си

Ще посветите много от времето си на домашните задачи, които не търпят отлагане. Денят е изключително удачен за нови проекти, начинания и срещи.  Ако представителите на предните два знака следва да се пазят от лъжи, които биха предизвикали финансови проблеми, при вас подобно развитие може да обхване по-значителен материален периметър. Засилете вниманието си към околните, и не се поддавайте на фалшиви внушения и откровени лъжи.

ВОДОЛЕЙ
Не спекулирайте

Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Денят е подходящ за планиране и начало на нови занимания, за бизнес, професионално и духовно развитие. Понеделник е много благоприятен за реализация на лични и делови цели и ви предоставя добър късмет. Благоприятните възможности надделяват през този ден, но ще възникне и провокация, която може да ви съблазни да спекулирате за нещо. Не си го позволявайте, защото тежко ще съжалявате.

РИБИ 
Овладейте нервността

Доброто ви настроение ще доминира над всичко. Ще ви занимава въпрос, чието решение сте отлагали до сега. С каквото се захванете и планирате днес, ще има положителен отзвук към настоящите ви и бъдещи дела. Вашият шанс за успех никак не е слаб, и при условие, че разчитате на собствени възможности и активност – сполуката със сигурност ще зарадва. Другият тежък момент през деня се свързан с нервността. Прекалено ярка е, и ако не положите съответните усилия за овладяването ѝ, може да се провалите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft