Хороскоп за утре 12 декември-СТРЕЛЕЦ Финансови постижения, СКОРПИОН Коварни удари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 12 декември-СТРЕЛЕЦ Финансови постижения, СКОРПИОН Коварни удари
20815
Хороскоп за утре 12 декември-СТРЕЛЕЦ Финансови постижения, СКОРПИОН Коварни удари

Цялостната реализация на този ден може да се определи като успешна за преобладаващата част от представителите на зодиака. Денят е позитивен и предразполагащ към постигане на желаната реализация.

ОВЕН
Делова реализация
Работете, за да сбъднете желанията си.

Днес имате шанс да постигнете повече от нещата, които искате да имате за себе си и за близките си. Активни в реализирането на целите си, Овните ще имат успешен професионален ден. Проблеми е възможно да възникнат с администрации, и ако възнамерявате да действате чрез такива е по-добре да отложите за друг ден, защото днес нервното ви напрежение е високо и ще последват кавги. 

ТЕЛЕЦ
Търсете разбирателство
От вглеждането ви прекалено много в несъщественото може да станете по-нервни и непълноценни. Поради изразително вътрешно напрежение у Телците, четвъртък ще е доста утежнен. Бихте могли да реализирате целите си чрез дипломатичност. Някои ще се опитат да действат от позицията на хора владеещи положението, но не е препоръчително. Такъв ход определено е безполезен. Ограничете общуването, контролирайте мислите и емоциите си, и простете на хората, които са ви обидили.

БЛИЗНАЦИ
Успешни постижения
Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Малко нервен и напрегнат, но пък успешен за планиране и за печалби. За голяма част от Близнаците е важно да не се отпускат и да работят по-настоятелно за осъществяване на идеите си. Добре би било да укрепите позициите си, защото ще възникнат мъчителни дестабилизиращи фактори. За предпочитане е да не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя.

РАК
Труден и нервен ден
С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Въпреки, че преобладаващото мнозинство от Раците ще са доста енергични през този ден, деловата ви реализация ще се движи трудно и едва ли ще оставете доволни от постигнатото. На по-значителен успех може да се надявате в обществените контакти и партньорските ангажименти. Подкрепете нечии усилия да подобри живота си, а вие потърсете по - уединено място, където да размишлявате.

ЛЪВ
Овладейте нервите
Динамично ще премине деня за много от вас. Решаване на финансови въпроси и свързаните с това срещи. Ярка и изразителна ще е и нервността и при Лъвовете днес. Късметът ви е силен и ще се изрази предимно в контактите, преговорите и при сключване на сделки или при водене на преговори. В службата ще възникнат проблеми, с които едва ли ще справите ако не овладеете негативните емоции. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си.

ДЕВА
Успех, но и напрежение
Гъвкавият ви подход ви осигурява значително предимство пред конкурентите ви. Добри възможности за печалби и изразителен личен късмет, но проблеми с администрация и острота в партньорството. Голяма е вероятността да преустановите взаимоотношенията си с човек от обществените среди или с партньор от бизнеса. За други в бизнеса – стабилизация и устройване. По-малко се доверявайте и повече разчитайте на свои сили да се справите с трудностите.

ВЕЗНИ
Пълен успех
Днес с размах ще осъществявате идеите си. Околните ще са очаровани от вас и ще се отзоват с интерес на предложенията ви. Много хубав ден за осъществяване на ангажиментите, за парични печалби и за освобождаване от негативни ситуации в бизнеса или по въпроси от лично естество. За устремилите се към ново делово поприще, четвъртък е чудесен. Всички от зодията следва да избягват кавгите. Това е негативното за днес. 

СКОРПИОН
Коварни удари
Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Успехът, който ще постигнат Скорпионите явно ще е недостатъчен, за да укроти гнева им, защото четвъртък се оказва наситен с коварни и подли действия срещу вас. Последните са характерни в службата и деловите среди. Денят е благоприятен за провеждане на преговори, контакти и сделки. В отношения си през днешния ден бъдете по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби.
СТРЕЛЕЦ
Финансови постижения
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Този ден е благоприятен за парични печалби и за реализация на цели чрез нечие посредничество или подкрепа, но ще е много труден за постигане на трайни резултати, гарантиращи в бъдеще интересуващо ви развитие. По такива въпроси ще останете крайно разочаровани поради коварство. Потиснете негативните си усещания, ако се появят такива, бъдете по-добри и готови на отстъпки, изразявайки благородството и силата на духа ви.
КОЗИРОГ
Доволни от постигнатото
Напук на зложелателите ще излезете победител при битката си с пречките по пътя ви. Напрежението при Козирозите ще е голямо поради кавги с някой, а бизнесмените трябва да въздържат гнева си, за да не си развалят отношенията с някой. От друга страна четвъртък е благодатен за успешна  реализация на лични и делови цели предоставяйки ви шанс за чудесни постижения. Не обръщайте внимание на дреболиите, извисете се над тях и се опитайте да анализирате детайлите.
ВОДОЛЕЙ
Проявете усърдие
За да имате успехи си поставяйте краткосрочни цели и ги следвайте. Водолеите следва да се насочат към укрепване на позициите и да стоят далеч от конфликти. За да е успешен денят ви, не бива да действате прибързано или агресивно. По деловите си задачи е хубаво да сте настойчиви и усърдни въпреки трудностите и несгодите. Някой ще ви помогне. Бъдете обективни и не вярвайте на обещания, колкото и да ви харесват, нещата не са такива, за каквито ви се представят и каквито изглеждат.
РИБИ 
Необходима е изрядност
Днес ви попада възможност, която не е за изпускане, затова едва ли ще е чудно че правите всичко възможно, за да се възползвате максимално от нея. Доста напрегнат ден, през който ще реализирате успешно целите си ако сте изградили дневния си делови план съвършено, и разбира се го изпълните. Отклоняването от задачите ще е вашият най-голям враг. Действайте последователно и целенасочено, за да се реализирате в максимална степен. Гледайте по-ведро на нещата и пазете здравето си. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft