Хороскоп за утре 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет
16311
Хороскоп за утре 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет

ОВЕН
Проблемен ден
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. През този ден противоречията с колеги от службата, с външни партньори или с хора от обществените среди са силно противопоказни за представителите на Овен.

Ударите от страна на противниците ви съвсем няма да са безобидни, а някои от знака ще бъдат притеснявани от високостоящи.

ТЕЛЕЦ
Много високо напрежение
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Като налични условия за реализация на целите в личен и делови план, петък е многообещаващ. Стига да избягвате остротата във взаимоотношенията, и да владеете огромното нервно напрежение, характерно за деня, може да се каже, че ще успеете, необходима е огромна вътрешна мощ.

БЛИЗНАЦИ
Хубав шанс, но внимавайте
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Изразителни лични възможности на Близнаците и добри условия за успешна реализация на цели и стремежи са налице, но е видима и подчертаната готовност за конфликти с околните. Пазете се от избухване на такива, защото ще поставят началото на мъчителен период в развитието ви.

РАК
Дайте предимство на положителното
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. През този ден са налице две диаметрално противоположни явления при Раците – много високо вътрешно напрежение, и благодатни условия за ярък успех при осъществяване на деловите цели. Владейте се и не влизайте в конфликти ако желаете да надделее положителната тенденция и да успеете.

ЛЪВ
Нервно напрежение
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Петък се оказва напрегнат и за Лъвовете. Нивото не е високо, но ще е достатъчно, за да подържа усещане за неудобство и дискомфорт. Ако успеете да преодолеете негативната натрапчивост, ще укрепите шанса си за успешна реализация на целите. В противен случай гаранцията е слаба.

ДЕВА
Ярка реализация
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. Чудесен ден за реализация на цели в деловите среди, в бизнеса и такива от лично естество. Хубавите материални и финансови постижения са извън съмнение. Някои биха могли да сменят работата си, а други Деви ще поемат допълнителни професионални задачи. Трудна реализация на контакти.

ВЕЗНИ
Много добри възможности
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Съдбовните показатели в петък са твърде благоприятни за Везните, а въплъщаването им в практически план ще зависи от личното ви предразположение към ситуацията. Най-важното условие за сполуката ви е да се владеете. Подходите ли от позицията на повишената си нервност, резултатът ще е обратен.

СКОРПИОН
Ярък късмет
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Силният късмет на Скорпионите е характерен през този ден, но въздействието му не обхваща всички направления. Той е изразителен за контактите в обществото, за започване на нова работа, за паричен успех и реализация на домашни цели. В службата обаче бъдете внимателни. Очертават се сблъсъци.

СТРЕЛЕЦ
Пълен успех
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Чудесни показатели характеризират този ден и гарантират пълен успех на Стрелците в осъществяването на финансови делови и лични цели. Такъв ще постигнете и в преговори, контакти и пътувания по делови или други въпроси. При някои не са изключени административни проблеми.

КОЗИРОГ
Проявете сдържаност
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. Като изключим засилената емоционалност у мнозина от Козирозите, акцентирана в деловите среди и бизнеса, петък предоставя чудесни условия за сполука. Владейте се и не влизате в кавги! Това е единственото събитие, което може да издигне прегради на вашия път към успехите.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на активност
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Водолеите ще постигнат своя успех в петък на базата на активност и устойчивост при реализиране на целите. При провеждане на контакти в обществените среди не хитрувайте и не се поддавайте на съблазнителни оферти. Ще ви причинят куп неприятности, а дори и чувствителни загуби.

РИБИ 
Работете в партньорство
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Необходимостта от решителни и концентрирани действия по вашите цели днес е подчертана. Към това изискване трябва да се прибави и отбягването на спорове, които лесно ще прераснат в конфликти поради сблъсък на интереси. Партньорската и съдружната работа гарантират успех на всички.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft