Хороскоп за утре 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения
13963
Хороскоп за утре 19 септември-КОЗИРОГ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Сполучливи споразумения

ОВЕН
Негативен ден
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. Трудно постижими цели, кавги в обществените среди и лоши удари от противници.

Тези характеристики за деня заселват съществуващата нестабилност, и въпреки някои положителни влияния, постигането на успех е твърде съмнително. Пазете се най-вече от неприятелите в обществото. Нивото на последните при мнозина е повишено, а това винаги носи проблеми с колегите в службата.

ТЕЛЕЦ
Проблемни ситуации
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Телците разполагат с по-добри възможности от предния знак, и ако успеят да се възползват от тях ще реализират намеренията си. Не разчитайте на административна подкрепа, на уговорки и приятели. Ще последват само проблеми. Ако действате самостоятелно вероятността за постижения е по-голяма. Това е началото на динамичен етап и решенията ви следва да са издържани.

БЛИЗНАЦИ
Предимство, но и трудности
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Характеристиките на вашия ден са много близки до тези на предишните знаци. Късметът ви е по-добър, което на практика означава предимствени позиции, но ще се сблъскате със задкулисие, и лъжи, които ще дестабилизират възможностите ви за реализиране на по-значимите ви стремежи. Налице са и условия за разминаване с въпросните дадености, които говорят за липса на реален поглед върху ситуацията. 

РАК
Надделяване
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Раците допускат вероятността от сблъсък с проблеми в деловите среди, където обстоятелствата не са обнадеждаващи, но пък при условие, че се концентрирате върху делата си, вероятността да успеете не е малка. Очертават се остри противоречия. Ще нанесете тежък удар върху противника си. Иначе в хода на работата ще последват силни разногласия.

ЛЪВ
Бъдете настойчиви
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Необходимостта от психическа устойчивост, както и от активност в деловата сфера и по интересуващи ви въпроси, е ярка подчертана за Лъвовете през този ден. Независимо как се движат делата ви, гаранцията за сполука е заложена в настойчивостта. Ще решите успешно много важен въпрос. За вас започват чудесни промени на широк периметър. 

ДЕВА
Остри противоречия
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. Доста напрегнат ден, през който няма почти никаква гаранция, че представителите на Дева ще са в състояние да контролират обстоятелствата. Очертават се сблъсъци с делови противници, които ще дестабилизират обстановката, и няма да ви позволят да действате според стратегията си. За доста от знака това е нова интимна връзка, която в някои случаи може да прерасне в брак не след дълго. 

ВЕЗНИ
Неочаквано развитие
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Тежките делови обстоятелства не отминават и представителите на Везни в събота. Ще се наложи да действате много категорично, за да реализирате целите си, като в някои случаи няма да мине без осъществяването на промени, за необходимостта  от които мнозина не са и предполагали. =

СКОРПИОН
Укрепете психиката си
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Поредният труден и безпокоен ден за Скорпионите, който е страшен не поради проблемите, с които се сблъсквате, а защото ви влияе демобилизиращо, и създава условия тази тенденция да се задържи почти шестдесет дни. Не се отпускайте и в никакъв случай не се подавайте на психическа капитулация. Въпреки тези негативни моменти усилията ви в деловата сфера ще бъдат оценени.

СТРЕЛЕЦ
Сполучливи споразумения
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. При наличните реалности е повече от ясно, че и Стрелците са подложени на куп неудобства, действащи в широки граници. Днес се очертават проблеми от околните във връзка с финанси. Ще ударите лошо противниците си и ще реализирате целите си. Денят е много добър за споразумения и преговори. Картината не е съвсем отчайваща, защото ще активизирате мисленето си.

КОЗИРОГ
Финансов успех
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Събота ще е благоприятна за реализация на финансови и на лични цели. В професионален аспект ще се сблъскате с трудности и с наглите лъжи на вашите шефове, чието поведение винаги е било фарисейско.Мнозина ще се разделят с партньор или със съдружник от средите на бизнеса. Това се отнася както за изпълнителската дейност, така и за бизнеса. 

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте остротата
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Денят е носител на всички предпоставки за успешна реализация на целите, но подчертава, че ще участвате в остри кавги, които за едни от Водолеите ще избухнат при провеждане на преговори или при осъществяване на сделки, а в други случаи службата ще бъде арена на засилени противоречия. Предстоящите благоприятни условия ще ви го докажат, а личното ви участие се свързва с активност.

РИБИ 
Проявете активност
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Не действате ли активно и силно концентрирани в деловата сфера, вероятността да провалите деня си е голяма. Борбата за надделяване ще е остра и следва да сте категорични. Този е начинът да преодолеете трудностите и да се освободите от проблеми, или от развитието на неблагополучни ситуации. Няма и не може да има никакво съмнение, че цикълът за активно движение напред мощно набира скорост и навлиза в етап за удовлетворителни постижения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft