Хороскоп за утре 22 февруари-ЛЪВ Добри възможности, ВОДОЛЕЙ Материален успех, но емоционално напрежение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 22 февруари-ЛЪВ Добри възможности, ВОДОЛЕЙ Материален успех, но емоционално напрежение
7963
Хороскоп за утре 22 февруари-ЛЪВ Добри възможности, ВОДОЛЕЙ Материален успех, но емоционално напрежение

Отличен шанс за почивка и възстановяване на силите ще ви предложи тази събота. Възползвайте се от възможността да презаредите силите и мотивацията си.

Опитайте да балансирате между важните и всички останали акценти през деня.

ОВЕН
Пазете се от коварство
Професионалната ви реализация е от първостепенна важност за вас. По-внимателно се вглеждайте в детайлите и премисляйте решенията си, за да си спестите загуба на време, средства и главоболия. Възможности за реализация на материални, финансови или лични целите не липсват, но вероятността усилията ви да пропаднат или да се окажат недостатъчни е голяма. Пазете се от коварните действия на враговете си ! Само този е начинът да осъществите намеренията си в съботния ден.

ТЕЛЕЦ
Проблематични взаимоотношения
Ще работите, както и до сега, отговорно и с нужното темпо, за да приключите започнатите задачи. През днешния ден на мъдростта е подходящо да се самообразовате. Усвоявайте нови знания, може да ви хрумнат нови идеи или решения. За Телците е особено важно да не нарушават хармонията във взаимоотношенията с околните, независимо от факта дали това поведение ще им предостави добри възможности за реализация на желанията. Вероятно мнозина няма да се съобразят с това условие, и ще останат неприятно изненадани.

БЛИЗНАЦИ
Успех
Повечето от вас ги очаква работа днес, тъй като сте решили да довършите нещо започнато, а не ви се иска да го отлагате. В движение ще усвоявате нови знания и информация, която ще ви помага и занапред да сте актуални и в час със събитията. Много нерви, конфликти и тежки коварни удари върху противниците ще предхождат успеха на мнозина от Близнаците днес. Друга част от представителите на зодията ще заложат на контактите в обществените среди, където чрез енергични действия ще успеят. 

РАК
Мобилизирайте се
Започвате деня с прекрасно настроение, и ако то остане такова до края на деня, значи последният е бил успешен. Овладявайте нови навици с приложен характер и работете с информацията – днес тя се усвоява лесно дори и в голям обем. За успешната реализация на целите си някои Раци разчитат подли удари и подмолни действия, включително изправяне на конкурентите си пред свършен факт. Хубаво е да ревизирате стила си, защото ще си причините бъдещи неприятности. 

ЛЪВ
Добри възможности
Ще преминете пълноценно през днешния ден, ако отделите повече време за усвояване на нови знания, обмисляне на нови идеи и вземане на правилни решения. Възможностите ви за осъществяването на лични намерения са значителни, което, в не по-слаба форма се отнася и до деловите,но за тези цели е необходимо да имате предварително изготвен точен план. Мнозина от зодията ще поемат път, за да прекарат почивните дни в желано обкръжение.

ДЕВА
Овладейте напрежението
Прекрасен ден за вас Деви. На мнозинството от вас днес им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените си надежди. Днес работата ще си срещне с нови хора, с които ще ви се наложи да си сътрудничите. Делата ви през днешния ден ще вървят гладко и ще ви се получават добре, ако целите ви са почтени и насочени към доброто на повече хора. Твърде високото вътрешно напрежение при Девите е причина за гневното им състояние. Овладейте се и планирайте реализацията на задачите си. 

ВЕЗНИ
Пазете се
Анализирате сериозно ситуацията около себе си днес и се стараете да достигнете до най-доброто решение, което можете да вземете за момента. Ако у вас възникне желание да споделяте опита си с околните и да се възползвате от техните знания, не се възпирайте. Везните са предразположени към прибързване, а повечето от зодията са готови още сега да сключат съдружие с някого, стига да преценят, че си струва. Не правете нито едното нито другото. В момента трябва да разчитате само на себе си, и да се пазите от неочаквани изненади и лоши удари.

СКОРПИОН
Пречки
С интерес ще приемете предизвикателствата днес. При малко късмет, какъвто няма да ви липсва, и усилия от ваша страна ще получите онова, което търсите. Ще отбележите подем в развитието си, ако отделите повече време днес за само подготовка или дадете път на философските си. Труден ден, който се характеризира с явни препятствия за Скорпионите в опитите им да реализират своя цел. Човек от високо ниво, който гледа с неприязън на вас, настойчиво пречи, и ви „подлива вода”.

СТРЕЛЕЦ
Сблъсък с проблеми
За много от вас денят ще премине в решаване на финансови въпроси, служебни задачи и семейни ангажименти. Много трудности се очертават през този ден за Стрелците. Делово ангажираните имат шанс за успех в професионалната си дейност, но не бива да осъществявате ангажименти, за които сте убедени, че ще последва скандал. С други думи – не изправяйте партньор или съдружник пред свършен факт.

КОЗИРОГ
Овладявайте нервността си
Денят ви ще бъде успешен и с каквото и да сте заети ще го приключите доволни от постигнатото. Денят ви ще бъде натоварен със задачи от семеен, професионален и друг характер. Събота носи много ядове на Козирозите. Въпреки, че за някои от зодията те засягат материални и делови въпроси, причината не е там. Винаги може да се намери разумно решение, за да постигнете прагматичните си цели. Просто нервното напрежение обхванало повечето от вас е много високо.

ВОДОЛЕЙ
Материален успех, но емоционално напрежение
Доброто ви самочувствие е факт, който се забелязва от всички. Търсете близостта на хора, чието присъствие ви прави по-добри, насърчава развитието ви и събужда у вас градивни мисли и съзидателни чувства. И при Водолеите ситуацията е много напрегната в емоционален план. Проблемите са много и различни – от клюки и клевети, до коварни действия и подли удари. Това е лошата страна но съботата, а по отношение на делова и материална реализация съвършените постижения са безспорни.

РИБИ 
Борби за надмощие
Макар и да не следвате програмата си, случващото се днес ще ви създаде положителни емоции. През днешния ден се вслушвайте по-често в желанията си и не бъдете толкова много припрени в отношенията си с околните. И вашата събота едва ще е удобна и благодатна за преобладаващото мнозинство от зодията. За някои това се свързва със здравето. При действащите в деловите среди ще възникне много напрежение и неприятности, вследствие на борби за парични печалби и надмощие в материалната сфера.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft