Хороскоп за утре 24 март-КОЗИРОГ Удовлетворителен успех, СКОРПИОН Лично и делово разгръщане

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 24 март-КОЗИРОГ Удовлетворителен успех, СКОРПИОН Лично и делово разгръщане
3994
Хороскоп за утре 24 март-КОЗИРОГ Удовлетворителен успех, СКОРПИОН Лично и делово разгръщане

Натоварен вторник се очертава за представителите на част от представителите на зодиака. Денят е динамичен, но и доста зает.

Бъдете активни и не се поставяйте в напрегнати ситуации. Само така ще постигнете намисленото без труности.

ОВЕН
Затруднения
Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Засилената ви възприемчивост към нови знания и информация ще ви направи успешни и доволни. Вторник идва със затруднения, възникнали на базата на лични грешки, и поради коварните действия но заобикалящите от близкия и по-далечния кръг. Както винаги, и днес сте напористи, а това крие рискове. 

ТЕЛЕЦ
Успешни действия
Един проблем ще наложи да оставите всичко друго настрана и да го обмислите. Вниквайте в новата информация и съветите, които приемате през днешния ден, сега те ще дадат насока на работата ви. Успешен ден, предоставящ добри възможности за реализация на финансови цели, за освобождаване от винаги съществуващите текущи неприятности чрез помощта на някого, и за решаване на важни въпроси от делово естество. Много добро развитие днес ще имат контактите в обществото.

БЛИЗНАЦИ
Изострете преценките си
Придържате се към установената практика и не рискувате с нововъведения. За много от вас денят ще бъде по-динамичен, но ще се справите. Сполучлив и успешен ден, през който ще бъдете еднакво доволни от постигнатото в лично и в делово направление. По-съсредоточени бъдете върху предложенията които ще бъдат отправени към вас. Тук е необходимо на направите много точни преценки, за да не се окажете подведени.

РАК
Овладейте нервността
Радвате се на одобрението на околните днес относно своя работа, който сте свършили настина добре. Обмисляйте и синхронизирайте действията с партньорите си, бъдете честни и ще постигате целите си. В реализацията на цели от лично естество, Раците ще действат умело и практично, което ще им осигури желания успех. Така би трябвало да бъде и за деловите ви цели, но тук се забелязва отклонение от сполучливия стил. 

ЛЪВ
Умело реализирани цели
Отговорно и без излишни емоции ще се отнесете към работата си днес, давайки всичко от себе си за успеха й. Овладяване на нови навици с приложен характер и работа с информацията ще отворят нови хоризонти пред вас. Богат на нюанси, включително противоречащи си, изразът на Лъвовете трудно може да се определи за този ден. Ще постигнете успех при реализацията на целите си, който обикновено ще се дължи на комбинация от активни действия и неуловима хитрост. 

ДЕВА
Действайте търпеливо и честно
Излъчвайки увереност, ще работите и ще се реализирате, преодолявайки неравностите по пътя си. Подготовка за нови проекти, придобиване на нови знания и умения са част от работата и ангажиментите на много от вас днес. При Девите напрежението е засилено поради множества неудобства, предизвикващи затруднения и силен гняв. Обмислете добре подхода си към реализацията на целите си. В никакъв случай не си позволявайте лъжи и хитрост, защото ще бъдат уловени, и ще последват много лоши промени.

ВЕЗНИ
Овладейте напрежението
Навременна информация ще ви даде предимство при взимане на важни решения. Днес повече обръщайте внимание на мнението и действията на хората, с които работите, живеете и общувате, защото има какво да научите и да спечелите. От гледна точка на събития и реализация, вторник е чудесен за Везните. Все още нервното напрежение е много високо у мнозина от зодията, но не ви липсват механизми да го овладеете. Много е важно да го сторите, защото рефлексът на тази енергия може да ви навреди здравословно.

СКОРПИОН
Лично и делово разгръщане
Добре се справяте със служебните си задължения и съвсем основателно ще получите подобаващото признание. В общуванията си и по различни поводи днес ще впечатлявате с интелект и познания, професионална подготвеност и житейска мъдрост. Сполучлив ден за материална реализация, подчертаващ много ясно две неща – изразителна активност в сферите на вашето физическо и духовно присъствие, и началото на нов период за лично разгръщане. 

СТРЕЛЕЦ
Укротете емоциите
Не е изключено днес да сте обзети от променливи настроения и колебливост по отношение на работата ви. Възприемчиви към нови знания и умения, насочете внимание към разширяване на информираността си и подобряване на квалификацията си. Вторник е емоционално наситен и може да предизвика нервни реакции у мнозина от Стрелците.Свързани са с професионалната реализация или с административни пречки. При бизнесмените ситуацията е различна. 

КОЗИРОГ
Удовлетворителен успех
От това какво точно предпочитате ще зависи удовлетвореността ви в края на деня. На много от вас денят носи добри развития в бизнеса, в решаване на професионални и делови въпроси. Категорични и целенасочени, Козирозите ще действат мощно за реализацията на целите си, което безспорно ще ги зарадва със сполука. Повече напрежение се очертава във взаимоотношенията ви с партньори, или тези в обществените среди. Не са изключени и проблеми с администрация.

ВОДОЛЕЙ
Демонстрирайте стабилността си
Ако сте недоволни в службата, днес ви се отдава шанс да се наложите и издигнете , като докарате до успешен завършек нова сделка или договор. С много неща от характера и позициите си през днешния ден ще създавате усещане за стабилност и сигурност в онези, които разчитат на вас. Странното през този ден е, че позиции на Водолеите са стабилни и надеждни, а предразположението им към заобикалящата действителност не може да се определи като любезно. 

РИБИ 
Действайте по стратегическите си цели
Действате бързо днес, независимо с какво се захващате. Работата ви е приятна, затова успявате да свършите много повече отколкото сте планирали. Събиране на информация и правене на анализи са част от начините за постигане на по-добра финансова осигуреност. Явно е, че напрежението и при Рибите бележи много високи стойности, и  ги тласка към конфликти. Безполезно е да се поддавате на това влияние. Ще попаднете в границите на нестабилността. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft