Хороскоп за утре 25 септември-Рак, Скорпион и Риби в петък неочаквани печалби, Телец, Дева и Козирог получаване на пари

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 25 септември-Рак, Скорпион и Риби в петък неочаквани печалби, Телец, Дева и Козирог получаване на пари
16903
Хороскоп за утре 25 септември-Рак, Скорпион и Риби в петък неочаквани печалби, Телец, Дева и Козирог получаване на пари

Петък ще бъде зает от към делови и лични отношения с околните. Опитайте да запазите търпение и да не губите почва под себе си.

Колкото по-лесно се справите със създалите се проблеми, толкова по-положителен ще бъде денят.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще проявите страх поддавайки се на собствените си предчувствия за предстоящи неприятни събития в живота ви. Ще мислите хора, които са в Отвъдното поради съновидение свързано с тях или поради друга важна причина. В петък ще бъдете емоционално нестабилни, ще сте склонни лесно да се разплаквате, да сте мълчаливи и тъжни. Ведрина в живота ви може да внесе млада жена, която може да е родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Всъщност по-важен е факта за нейното положително влияние върху вас, отколкото от кой зодиакален знак е. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, не планирайте много задачи и ангажименти за петък. Преди всичко насочете вниманието си към собствения битов и емоционален комфорт. Днес мнозина ще се зарадват на получаването на пари, но не бива да проявявате неразумност при тяхното харчене. Изненадите през този ден ще имат отношение към ваши стари и нови приятелства и познанства. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще ви се наложи да направите неочаквани разходи. Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора, с които ще имате контакти днес. Стремете се да бъдете коректни и изисквайте подобно отношение към вас. Новите познанства могат да се превърнат в едно интересно приятелство, да са причина за създаване на група от хора с еднакви интереси или цел. Избягвайте на всяка цена лъжи, опити за измама или манипулация, коментари относно живота на други хора и въобще всякакви подобни действия, които могат да поставят в риск важни за вас отношения или личната ви репутация. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък от вас ще се изиска много голяма концентрация и самоконтрол върху действията ви. Днес може да бъдете обект на преднамерена конфронтация с хора, които като, че ли искат да направят живота ви по-сложен. Днес може да постигнете много при организирането на финансовите си дела, чието изпълнение вероятно ще бъде през следващата седмица. Не са изключени неочаквани печалби или неочаквани пари. Важно събитие днес може да възникне около близка жена или дете. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft