Хороскоп за утре 27 януари-БЛИЗНАЦИ Борба за надмощие, ЛЪВ Не пестете усилията си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 27 януари-БЛИЗНАЦИ Борба за надмощие, ЛЪВ Не пестете усилията си
8442
Хороскоп за утре 27 януари-БЛИЗНАЦИ Борба за надмощие, ЛЪВ Не пестете усилията си

Понеделник със сигурност ще бъде малко по-напрегнат и зает от това, което очаквате. Бъдете внимателни в действията си и така няма да допуснете това да окаже негативно влияние на развитието ви.

ОВЕН
Доста неприятен ден

Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях.

Това е ден на съсредоточаване и вглъбеност, през който е важно да сте по-овладени и спокойни. Проблемен ден, чието развитие ще разочарова онези от зодията, които ще са  ангажирани с уреждането на делови въпрос. Пречка за успеха ви ще е високостояща личност. Във финансово отношение бъдете много внимателни ! Трудности и измами ! Проблеми се очертават и в здравословен план.

ТЕЛЕЦ
Силни пречки

Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Нуждаете се от тишина и спокойствие, от време за размисъл и отпускане. Въпреки умелата стратегия на Телците, понеделник ще бъде много нервен и неприятен поради спъващите ви административни пречки. Доброто решение за вас е да не настоявате за реализацията на целите си, защото няма да промените ситуацията  в своя полза, но със сигурност ще я утежните.

БЛИЗНАЦИ
Борба за надмощие

Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Днес не бива да хабите енергията си напразно. Щадете се и не стигайте до крайности в нищо, защото всичко има граници. Лошите съдбовни влияния обхващат и представителите на Близнаци. При вас се очертава много остра борба за материално предимство, която изобилства с тежки дари и непочтеност. Има известен шанс за спешни действия на базата на партньорство, но  това отношение следва да сте внимателни.

РАК
Ангажирайте се с укрепване на позициите си

С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Останете в хармония със себе си, вслушайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и начина, по който възприемате света. През днешния ден не бива да бързате, да се суетите и да взимате важни решения. Ситуацията при Раците е тревожна. Позициите ви са отслабени и е необходимо по най-бързия и качествен начин да ги заздравите. 

ЛЪВ
Не пестете усилията си

Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Активността и целенасочеността при изпълнение на деловите задачи е от особена важност за Лъвовете днес. Не прилагайте хитри способи, за да си спестите усилията, защото ще последва провал за ваша сметка. Настоящият момент е твърде специфичен. Ще доведе до продължителна сполука или обратното.

ДЕВА
Проявете устойчивост

Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Отваряйки сърцето си за доброто, в което вярвате и носите в себе си, ще се освободите от тревожни мисли и стрес. Действайте по делата си настойчиво, и не се отказвайте въпреки трудностите и неудобствата. Бъдете упорити! Предстои сблъсък с мъчителни проблеми. Ще се яви някой и ще ви помогне и всичко ще си дойде на мястото. В службата задължително следва да избягвате противоречията.

ВЕЗНИ
Засилете вниманието си

Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. С подкрепата си към някого ще си спечелите приятел и силен съюзник. Не ви липсват добри идеи, както и готовност за реализацията им, но в момента ситуацията около вас не е достатъчно стабилна. Борбите за надмощие са свирепи, коварни и много подли. За всички от зодията е крайно належащо да засилят вниманието си, както и да овладеят емоционалността си.

СКОРПИОН
Мобилизирайте се

Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Денят не предполага активност и начало на нови занимания. Останете в тишина и спокойствие, съберете мислите и силите си, и не се суетете напразно. Този ден е с много добри възможности за успех, които лесно ще бъдат пропилени от Скорпионите, разчитащи на хитрости и измами. Мобилизирайте се, не влизайте в кавги, и ако ви е възможно укрепете деловите си позиции.

СТРЕЛЕЦ
Необходима е активност

Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Днес по всякакъв начин се старайте да се предпазвате от всичко, което би могло да ви натовари психически и физически. Отпускането в деловия сектор е видимо за мнозина от зодията. В опитите си да го прикриете и дори компенсирате чрез хитруване, едва ли ще успеете. Дори със сигрност ще последват неприятности, които на свой ред ще се превърнат в причини за загуби. Не участвайте в противоречия.

КОЗИРОГ
Проблеми от администрация

Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Наложете си повече спокойствие и останете пасивни, за да съхраните енергията си. За всеки е много неприятно, когато реализацията на целите му се спира от пречещи административни фактори. Такова развитие през този ден се очертава за мнозина от Козирозите, но би било голяма грешка ако решите да действате по странични пътища, за да преодолеете въпросната намеса.

ВОДОЛЕЙ
Не си създавайте проблеми
Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Уединението през днешния ден ще ви предпази от грешки и конфликти. При Водолеите ситуацията е по-оптимистична от гладна точка на възможности за успех. За да се възползвате от тях обаче, не бива „сляпо” да се хвърляте в борба за надмощие над някого. Ще последват неправомерни действия и коварство, които безусловно ще са причина за бъдещи проблеми.

РИБИ 
Добри възможности

Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Днес отделете повече време за отдих и заменете физическите натоварвания с по-приятни, обогатяващи духа и сетивата ви занимания. На основата на изразителната си работоспособност, Рибите имат шанс да реализират широк периметър от целите си. Днес не са изключени финансови неприятности. Това е сфера, в която може да се окажете и жертви на измамници. Внимавайте!
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft