Хороскоп за утре 30 март, РИБИ Прекрасен ден, ВОДОЛЕЙ Шансът е с вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 30 март, РИБИ Прекрасен ден, ВОДОЛЕЙ Шансът е с вас
8333
Хороскоп за утре 30 март, РИБИ Прекрасен ден, ВОДОЛЕЙ Шансът е с вас

Понеделник е ден, през който да посветите основите на новото си личностно развитие. Не се занимавайте с чуждите проблеми, ами се заемете със своите.

Имате достатъчно време и мотивация, които да ви помогна да се заемете по същество.

ОВЕН
Без притеснения

Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С леки колебания, мнозина от представителите на зодията не са в състояние да вземат правилно решение по въпроси, които в една или друга степен лично ги засягат. Като астрологично влияние денят акцентира върху някои ваши лични характеристики, които граничат с агресивност, недостатъчно търпение и прибързване, а това не кореспондира с градивните фактори за реализация. 

ТЕЛЕЦ
Не се ядосвайте

Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Понеделник разкрива чудесни възможности и ви радва с хубави новини за мнозина и разкрива значителни възможности за един пълноценен мартенски ден. Всъщност доколко ще е така, зависи предимно от самите вас. Много от представителите на зодията таят мощни агресивни тенденции у себе си, които лесно биха задействали във взаимоотношенията с интимния партньор или в тези от делови тип. 

БЛИЗНАЦИ
Сполучлив ден

Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Без да се колебаете и да се съмнявате, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали много проблеми, защото вече със сигурност ще ги преодолеете, ако това не се е случило до момента. Понеделник е доста хубав и носи силен късмет. Предстоящите събития за развитието на този ден може да се определят единствено като благоприятни. 

РАК
Страст

Колебанията ви са напълно излишни. Почти всички представители на зодия Рак са екзалтирани от нови делови възможности и са готови да вложат много сили и умения в съответната сфера. Не бива обаче да прибързвате. Надеждите ви не са напразни и със сигурност ще се осъществят. Възможни са изменения. Понеделник е сполучлив за реализация в деловата сфера, но е особено подходяща за контакти с хора, от които очаквате помощ или подкрепа за нещо. 

ЛЪВ
Пари за Лъва

Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Прекрасни новини ще зарадват изключително много повечето от Лъвовете този понеделник. Въпросната информация се свързва с въпрос от делово или лично естество и разкрива възможности за добри печалби. В първия случай вероятно е делова оферта. Ако решите да откликнете положително и да приемете предложението, задължително следва да сключите писмен договор с подробно описание на правата и задълженията. 

ДЕВА
Време е за избор

Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Понеделник ще предизвика доста промени в настроението на Девите през този ден. Това може да предизвика усещането за неудобства и душевен дискомфорт при някои представители на зодията. Причината в много случаи се дължи на невъзможността да достигнете до конкретен избор относно въпрос от делово естество, а при някои от интимен характер. Добрите възможности през този ден се свързват с материалната сфера и делата. 

ВЕЗНИ
Внимавайте с решенията

Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Благоприятен и динамичен ден обобщаващ добрата реализация и финансова сполука. Понеделник ще тласне голяма част от Везните в сферата на деловите отговорности. Денят ще ви радва с успех при осъществяване на целите. Онова, от което е хубаво да се пазите, е лековерието. Предупреждението е особено важно за онези, които възнамеряват да проведат делови срещи или случайно ще срещнат познат от деловите среди. 

СКОРПИОН
Късметът е с вас

Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Един напълно успешен и благоприятен ден, от който бихте могли да се възползвате за осъществяване на всякакви цели. Очертават се делови разговори с партньори по финансови въпроси и теми, имащи отношение към бъдеща съвместна дейност. Днес вашият късмет е доста силен, което безспорно означава реализация в сферите, избрани за активност. Контактите в обществените среди и още повече преговорите ще ви радват с желани постижения. 

СТРЕЛЕЦ
Усмихнат ден

Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. Новини от делово естество или по материален въпрос ще ангажират мнозина от Стрелците с контакти в обществените среди. Ако водите преговори през този ден, ще постигнете пълен успех. Денят е добър за уреждане на професионални въпроси, свързани с пътуване или такива от бизнеса. За някои от зодията се очертават неприятности с интимния партньор, които може да поставят началото на края. 

КОЗИРОГ
Предложение за работа

Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. Бизнес оферта, предоставяща възможност за значителни печалби, ще изненада приятно много от Козирозите. В някои случаи предложението, отправено ви от приятел или делови партньор, е за заемане с нова работа. При други става въпрос за допълнителен ангажимент. В момента представителите на зодията са пред нови възможности в различни направления на социалната действителност. 

ВОДОЛЕЙ
Шансът е с вас

Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Понеделник започва предоставяйки добър шанс и за Водолеите по отношение на нови занимания. Говорим за началото на процес, който предоставя възможности за ново развитие. Ако днес водите разговори по нов делови проект с хора от вашето делово обкръжение, първото, което следва да направите, е да се заемете веднага с изграждането на здрава база за осъществяване на плановете. 

РИБИ
Прекрасен ден

Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Понеделник ще задоволи напълно голяма част от Рибите. Ще бъдете доволни от извършеното, въпреки че някои от вас ще работят твърде усърдно и доста ще се уморят, за да реализират материалните си цели. Друга група от представителите на знака ще предпочитат спокойствието и отдиха, а не е изключено да направят и кратко пътуване. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft