Хороскоп за утре 30 октомври-РИБИ Материален успех, КОЗИРОГ Изразителна делова сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 30 октомври-РИБИ Материален успех, КОЗИРОГ Изразителна делова сполука
27728
Хороскоп за утре 30 октомври-РИБИ  Материален успех, КОЗИРОГ Изразителна делова сполука

ОВЕН
Материален и духовен напредък
Днес ще ви се наложи да бъдете нащрек, тъй като работата ви подставя в ситуации, в който трябва да се действа бързо. Доста благоприятен ден, характерен със значителни придобивки, изразителна активност в деловите среди, и успешни контакти в обществото.

Настъпва време, през което ще достигнете до категоричното схващане за незабавна ориентация към изконните човешки истини, и ще започнат промени. 

ТЕЛЕЦ
Действайте почтено
Настроението ви днес е чудесно и са налице всички предпоставки да се радвате на един страхотен ден. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели, и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. В момента е сигурно, че ще осъществите намеренията си. Ако обаче го направите чрез хитрост и измама, скоро ще пратите огромна цена. Съсредоточете се и работете върху изчистването ви от вътрешни и външни негативи.

БЛИЗНАЦИ
Стъпете върху нова база
Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Безспорен успех придружен с напрежение, но и вие като Телците ще действате от позицията на хитрост и егоизъм, а това едва ли е най-подходящата база. Активизирайте се за ново начало! Ревизирайте досегашните си мотиви за действия, и ги заменете с идеи, осигуряващи напредъка ви. Не взимайте важни решения, обърнете повече внимание на професионалните занимания, които изискват допълнителна информация и старание.

РАК
Ярко надеждни контакти
Финансови и други интереси ще поставят някои от вас в условия да избирате между повече от една възможност. Тежък и напрегнат ден, който не ви лишава от сполука, но може да се окаже, че конструкциите издигнати от вас, са крехки и нестабилни. Силата ви в петък е в обществените контакти. Активизирайте в това направление, и без съмнение ще получите подкрепата на човек с влияние и уважение. Нестандартният ви начин за решаване на общ проблем ще ви обвърже по специален начин с човека, насърчил ви към това действие.

ЛЪВ
Здравословно възстановяване
Можете да си позволите повече разточителство за близките ви, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. Далеч по-добър от отминалите няколко делника, петък подчертава, че стабилността ви в здравословен план е нараснала и ще проявите обичайната си активност. По предначертаните си цели действайте последователно. Денят е хубав за контакти. Ще са надеждни. Трудности във финансовата сфера. 

ДЕВА
Нервен, но спешен ден
Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Нервността при Девите е завишена и предизвиква вътрешен дискомфорт, но личното ви състояние не би могло да формира негативно развитие през деня. Много добрите ви възможности за успех в бизнеса и професионалните среди, включват и шанс за солидна подкрепа от администрация. По възможност си останете в къщи, като се посветите на семейството и личните си дела.

ВЕЗНИ
Освобождаване от проблеми
Приемете събитията, а ако имате забележки се стремете към промяна, но с конструктивни решения и мирни средства. В рамките на възможностите си – а те съвсем не са малки, Везните ще действат активно и сполучливо, за да реализират намеренията си, свързани с отстраняването на притисналите ги проблеми. Ще действате твърде успешно по целите си. Особено сполучливи ще са контактите в обществото. С такова поведение ще си спестите недоразумения и бъдещи притеснения, но по-важно е, че ще получите импулс за градивни действия.

СКОРПИОН
Изчакайте търпеливо времето си
Разпределете силите си за да ви стигнат за всичко, с което ще се ангажирате днес. В пряк смисъл – за реализиране на печалби, или да постигане на по-перспективни позиции, петък едва ли ще удовлетвори представителите на Скорпион, но е факт, че стратегическите ви възможности много скоро ще ви радват със задоволителна реализация. В момента пречките са административни. Ще туширате напрежението, ако поспрете за миг и помислите повече за себе си.

СТРЕЛЕЦ
Успешни преговори
Появата в живота ви на една личност ще събуди позабравени чувства. През този ден предстои доста напрежение за Стрелците. Ярко активни сте за деловата си реализация, ще се заемете и с отстраняването на пречещи фактори, но постигането на желаните резултати едва ли ще осъществите в пълнота. Успехът е валиден в преговорите и обществените контакти. Ще ви бъде по-лесно да го постигнете, ако си осигурите уединение и повече спокойствие.

КОЗИРОГ
Изразителна делова сполука
От днешния ден може да зависи част от бъдещата ви работа. Изумителната активност на Козирозите ще е основният белег за успеха им в петък. Препоръчително е да насочите енергията си в професионалната сфера, където лесно ще преодолеете конфликти и ще се освободите от проблеми. Обществените среди са лоша сфера за реализация на цели. Насърчете човека до вас да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.

ВОДОЛЕЙ
Не хитрувайте
Част от вас са обхванати от колебания относно бъдещата си работа и това заплашва да дисбалансира настоящите ви задължения. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. На първо място са хитростта и лъжите. Тръгнете ли по този път, може и да успеете за целите си, но много скоро ще платите тежка цена с доста неприятни последствия. 

РИБИ 
Материален успех
С нечия подкрепа ще направите правилния избор, доверявайки се на опита и знанията. Ще осъществите намеренията си за материален и финансов напредък успешно, но денят едва ли ще е лек. Ще се освободите от хора с клюкарско настроение, които не спират да ви хулят и безчестят. През този ден обаче е лошо да влизате в конфликти с някого, защото не след дълго ще ви навреди. Потиснете раздразнението си, ако се появи такова и бъдете по-тактични, освен находчиви и практични.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft