Хороскоп за утре 4 юли-РИБИ Полезен и плодотворен ден, СТРЕЛЕЦ Силен шанс за реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 4 юли-РИБИ Полезен и плодотворен ден, СТРЕЛЕЦ Силен шанс за реализация
13065
Хороскоп за утре 4 юли-РИБИ  Полезен и плодотворен ден, СТРЕЛЕЦ Силен шанс за реализация

ОВЕН
Владейте се за сполуката си
            Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Събота е от много добрите дни за Овните, но като почти всеки  ден е носител и на неприятности, повишаващи силно нервното напрежение.

Мобилизирайте и ще го овладеете. Късметът ви е изразителен. Ще ви придружава през следващите четири седмици. Пазете се от лъжци и измамници. 

ТЕЛЕЦ
Насочете се към реорганизация 
            Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Голяма част от Телците са обхванати от безпокойство, което най-често е във връзка с настъпилите промени във взаимоотношенията им с някого. Този факт не бива да ви смущава, защото ситуацията е временна. По-важно за момента е да вземете решение за реорганизация във всекидневието.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат неприятен ден
            Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Макар и свободна, от гледна точка на служебни задачи, събота се оказва един от напрегнатите дни за Близнаците. За някои напрежение се отнася към контактите с единомишленици. В разговорите и дебатите по интересуващите ви теми, неочаквана новина ще стане причина за разногласия.

РАК
Чудесни перспективи
           Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Радващи новини, успешни контакти и благоприятно стечение на обстоягелствата ще превърнат съботата в чудесен ден за Раците. Вие навлизате в благоприятен етап от развитието си, които днес се характеризира с новости за едни от вас, а други ще прекарат чудесни часове в желана среда.

ЛЪВ
Неприятни задължения
            Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. На мнозина от Лъвовете ще се наложи да се ангажират със социални и делови дейности в съботния ден, което едва ли ще е най-приятното и предпочитано занимание. За съжаление, няма да имате възможността за изход от ситуацията и ще трябва да се заемете с въпросните задачи.    

ДЕВА
Пазете се от измами
           Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. През този ден мнозина от Девите ще се сблъскат с новости в обществените среди или при контактите си с делови партньори. Принципно става въпрос за делови новости. Ситуацията е специфична и следва да бъдете особено внимателни, защото вероятността от измама е подчертана.   

ВЕЗНИ
Възможни са заблуждения
             Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Съмнително е, че съботата ще премине спокойно и отморително за преобладаващата част от Везните, но наситената ви ангажираност не може да се приеме за лошо стечение на обстоятелствата, защото перфектно сте планирали всичко за този ден. Възникват известни неясноти в преговорите.

СКОРПИОН
Благоприятни възможности
            Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Събота предоставя безспорни предимства на Скорпионите, но налице е и неблагоприятна тенденция, чието влияние може да се окаже твърде неприятно. Последната има отношение към вътрешния ви баланс. Владейте се и избягвайте споровете, особено в обществото и деловите среди.

СТРЕЛЕЦ
Силен шанс за реализация
            Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. Днес Стрелците притежават силен шанс за реализиране на деловите цели и за парични постижения. В много случаи материалните ангажименти ще преминат в условията на остра конкуренция, която някъде ще предизвика и мощни скандали, ожесточена борба и естествено сблъсъци.       

КОЗИРОГ
Високо напрежение
           Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Повишеното напрежение при Козирозите се дължи на нарастналия емоционален дисбаланс и усещането за значителна ментална мощ, която в момента не можете да приложите за деловите си цели и интереси. Състоянието може да се уподоби на “парализация”, причинена от външни сили.      

ВОДОЛЕЙ
Затруднения
            Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Осъществяването на целите при мнозина Водолеи ще се окаже невъзможно поради неочаквани затруднения, а по тази причина явно ще се наложи за пореден път да се откажете от изпълнението на важно решение. Някои от зодията са по-неотстъпчиви и със сигурност ще рискуват.

РИБИ 
Полезен и плодотворен ден
            Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Твърде благоприятна, събота предоставя достатъчно възможности за реализация в сферите на вашите интереси. Неудобството при някои представители на зодията се свързва с неочаквано възникнали спешни задачи, които ще отклонят за известно време вниманието им от планираното.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft