Хороскоп за утре 6 юли-РИБИ Пред ново развитие, ВОДОЛЕЙ Изразителна активност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 6 юли-РИБИ Пред ново развитие, ВОДОЛЕЙ Изразителна активност
13115
Хороскоп за утре 6 юли-РИБИ Пред ново развитие, ВОДОЛЕЙ Изразителна активност

ОВЕН
В началото на хубав етап

Приятни ще са моментите ви с любимите хора, а и близките ви ще са толерантни към вас. Заради неблагоприятната енергетика днес е добре да избягвате емоционални и физически натоварвания, да уважавате нуждите си и да мислите позитивно.

Променливо настроение и в известна степен лична нестабилност, може да се превърнат в причина за неуспех относно реализацията на някои от интересуващите ви цели. Като влияние понеделник е благоприятен. 

ТЕЛЕЦ
Внимавайте – тежък ден!

И да имате своите основания не избързвайте и не пристъпвайте към вземане на крайни решения. Днес не бива да се претоварвате психически. Осигурете си повече спокойствие, за да запазите взаимоотношенията в семейството и с околните. Липсата на стабилност у Телците, относно намеренията им за реализация на цел от дадено естество, комбинирана с точните подли удари на ваш противник, ще се превърне в причина за неуспех, а допълнителни негативни влияния при някои, може да причинят и неочаквани поражения.

БЛИЗНАЦИ
Променлива ситуация

Дилемите пред вас са не една и две, но изискват да съберете мислите си и да вземете най-доброто решение за себе си. Много неща през днешния ден се отразяват отрицателно върху мислите, настроението и общуванията. И при Близнаците се забелязва нестабилност, която за момента може да се определи като временна, преди вземането на категорично решение относно бъдещи действия в интересуващо ви направление. Разполагате с добър шанс, но сполуката ще зависи от множество допълнителни фактори.

РАК
Необходима е активност

Все по-често мислите за промяна в живота си и това ви подтиква да търсите нови възможности. През днешния ден е възможна промяна в програмата ви, непредвидени разходи и неочаквани вълнения. Влиянието на благоприятните съдбовни фактори е доста силно при Раците, а вашата задача е да действате активно.Всяко отпускане и опит за спестяване на усилията, ще има негативен ефект за реализацията ви. Днес ще се освободите от пречещи ви личности, или от друг източник на проблеми.

ЛЪВ
Шанс за ново начало

Опитайте се днес да не поемате излишни ангажименти, дори към близки приятели. Вълнения и емоции, къде добри, къде не толкова ще определят деня ви. Целите, към които сте се устремили са постижими, но за мнозина се налага да преодолеят някои трудни моменти, до осъществяване на желанията. За някои Лъвове напредъкът ще е почти невъзможен преди да престанат да лъжат във всекидневието. Активизирайте се за нов начин на живот.

ДЕВА
Избягвайте конфликтите

Може би е добре днес да отделите повече време на семейството си и личните дела. Пречистете мислите си, простете обидите и ще преминете по-спокойно през днешния сложен ден. Девите навлизат в благоприятен астрологичен период, който ще се разгърне мощно през следващите дни,а днес следва да сте по-сдържани в обществените среди, защото страстите ще са нажежени и със сигурност може да последват остри противоречия, а ситуацията да се окаже неовладяема.

ВЕЗНИ
Отстранете напрежението

Предстои ви кратко пътуване, което ще ви подейства обновяващо. Изяснете въпросите, които ви безпокоят, съсредоточете се върху главното и не обръщайте внимание на дреболиите. Везните успешно ще защитят позициите си пред някого, включително агресивните изяви в обществените и в деловите среди. Днес разполагате със силен късмет, но ще възникнат напрегнати ситуации, които може да завършат зле. Възползвайте от възможностите си да укротите обстановката.

СКОРПИОН
Успех

Възможно е много от вас днес да преосмислят досегашната си работа и да предприемат сериозни стъпки към промяна. Старайте се да не изпадате в дребнавост и анализирайте всяко нещо, за да сте сигурни в преценката си, и най-вече да не се лишите от спокойствие и защита. Понеделник ограничава възможността за практическата реализация, но няма пречки за делова подготовка, която ще постави в условия на предимство през следващите делници. 

СТРЕЛЕЦ
Добра реализация

Приятна изненада ще ви направи активни в посока на личните ви предпочитания. Ако се почувствате раздразнителни и без желание за работа не създавайте конфликти и не усложнявайте атмосферата с напрежение. Финансова сполка, пътувания – за някои с цел годишен отдих, но и проблеми във взаимоотношенията с хора от обществените среди. Денят е успешен и ще ви радва с добри постижения в сферите на вашите интереси. Проблем за повечето Стрелци днес ще е се окаже повишената нервност.

КОЗИРОГ
Спешен ден, но се пазете от удари

Повечето от вас ще се посветят на дома и семейството. Отдайте им се и ще останат доволни всички. Общуването с приятни и честни хора ще ви предпази от илюзии и лъжи, каквито е възможно да срещнете днес. Понеделник е благоприятен и предоставя чудесни възможности за парични печалби и важни контакти в обществените среди. Очертават се и негативни влияния, които се свеждат до тежка измама или вероломство. Такъв удар може да бъде насочен към финансите ви, или към деловата ви сфера.

ВОДОЛЕЙ
Изразителна активност

Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. Настроението, взаимоотношенията ви с околните, умората и нервите ви днес ще са подложени на изпитание. Активността е характерна за Водолеите днес, а голяма част от родените в зодията ще се ориентират към предварително уговорени срещи, за провеждане на разговори от делово естество. Стига другата страна да държи на честността, разбирателството ще е налице. 

РИБИ
Пред ново развитие

Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Днес може да се почувствате емоционално натоварени и остро да реагирате на лъжите и измамите, с които някой ще се опита да ви въздейства. Представителите на знака се изправят пред нов етап от развинието си, чиято продължителност за едни от Рибите ще е около 2 години, а за други гози срок ще е четри години. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft