Хороскоп за утре, 8 декември: ОВЕН - силен шанс, ДЕВА - много възможности, РИБИ - не внимавате

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 8 декември: ОВЕН - силен шанс, ДЕВА - много възможности, РИБИ - не внимавате
18123
Хороскоп за утре, 8 декември: ОВЕН - силен шанс, ДЕВА - много възможности, РИБИ - не внимавате

Неделя може да привелче вашето внимание. Това се дължи на осезаемо напрежение от обществено и лично естество.

Запазете концентрацията си и не се поддавайте на провокации.

ОВЕН

Силен шанс

Ще се чувствате добре, ако не се отдадете на желанието си да бездействате, а поемете инициатива и станете полезни с умения, опит и рутина. Денят е изключително подходящ за всяко начинание, ще се чувствате енергични и работоспособни. През днешния ден на милосърдието и състраданието бъдете толерантни и щедри, и избягвайте да спорите, за да не загубите от силата, с която съдбата щедро ви дарява сега. 

ТЕЛЕЦ

Доста нерви

Успявате напълно да осъществите намеренията си. Възползвайте се от благоприятната енергетика днес, която сваля прегради и отваря врати. Днес бъдете щедри, но в общуването не разголвайте прекалено душата си, за да не злоупотребят с добрината ви. Понеделник носи доста напрежение и за Телците, което има два аспекта. В единия случай става въпрос за здравословна недостатъчност.

БЛИЗНАЦИ

Не се колебайте

Несгодите около вас ви правят нервни и раздразнителни. Помислете в какво грешите и се постарайте да се поправите. Силната и позитивна енергия на деня ще помогне да отхвърлите повече работа. С активността си през днешния светъл и чист ден ще обогатите житейския си опит, за това не е препоръчително да зачерквате връзки или перспективи. Този ден разкрива добри възможности за Близнаците.

РАК

В подем

Овладяното ви поведение и разумните изводи, които правите ще се окажат вашия печеливш ход. През днешния силен и ползотворен ден бъдете инициативни и последователни в действията си, за да постигате целите си. Съзидателен ден, през който всичко, насочено към мира, любовта, семейството и децата е полезно и градивно. Раците разполагат с чудесна възможност за парични печалби или за осъществяване на важна цел свързана с дългосрочните им намерения.

ЛЪВ

Действайте предпазливо

Късметът ви днес е добър и ви позволява доста смели действия. Изпълнени сте с положителна енергия, която ви помага да осъществите по-скоро намеренията си. През днешния ден на милосърдието и състраданието нещо хубаво и желано около вас ще повиши активността ви и даде допълнителен импулс за творческа, професионална и лична изява. 

ДЕВА

Много възможности

Днес е добър ден за разрешаване на проблемите. Започнатите нови задачи през днешния ден повишават възможностите ви да се развивате професионално, интелектуално, творчески и духовно. С любов и търпение се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви. Понеделник предоставя на Девите чудесни възможности за постигани на пълен успех в делата, с които са се заели.

ВЕЗНИ

Ярък шанс

Помислете дали не пропускате важни неща. Работата ви налага да вземете неотложни мерки. Както подхожда на реалисти като вас, оценете положителната страна на случващото се в живота ви. Макар и натоварени с повече ангажименти и отговорности, ще съумеете да запазите доброто си отношение и приветливо излъчване, за което ще бъдете приветствани от Съдбата.

СКОРПИОН

В началото на прогрес

С добри намеренията сте, но общуването днес е възможно да направи критично отношението ви към хора и събития. Денят е изпълнен с положителни послания, ще се чувствате енергични и ще отхвърляте работата си с лекота. С висок дух, състрадателни и добри, ще гледате напред, издигайки се над дребнавото и пошлото. Скорпионите навлизат в четири месечен период на пълнота, добро настроение, финансов успех и пълноценна лично реализация.

СТРЕЛЕЦ

Чудесна възможност

Днес няма причини настроението ви да не е прекрасно. Денят е подходящ за работа върху нови проекти и начало на всякакви занимания. Неделя ще ви донесе придобивки от различен характер, най-важно е да останете обичащи, търпеливи и състрадателни. Като изключим прибързването, което от време на време се превръща в продължителна тенденция при Стрелците.

КОЗИРОГ

Изразително отношение

Мислите за почивката си, но няма да пренебрегнете и очакващите вниманието ви задачи. С различна по вид дейност, нови начинания и изчистване на сметки много от вас ще запълват времето си сега. Денят е подходящ за начинания, свързани както с професионалната ви реализация, така и с всичко, което е насочено към вас, дома и семейството. Според звездните обстоятелства, предимството на Козирозите е изразително.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден

Повечето от представителите на знака предпочитат да се отдадат на заслужена почивка днес. Професионални занимания и решаване на битови въпроси са измежду ангажиментите, на които ще отделите повече внимaние днес. Като хора реалисти сте наясно, че нещата не могат да се променят отведнъж. От гладна точка на това, че Водолеите притежават доста силен късмет в неделя, денят се оказва твърде благоприятен за реализацията на целите им.

РИБИ 

Не внимавате

Главоболията не могат ви откажат да действате така, както ви повелява сърцето. Бъдете смели и дръзки, общителни и отдадени на заниманията си, днес всичко ще ви се отдава с повече лекота, а постигнатото ще ви носи доволство. Житейският опит ви мотивира да работите, за да промените нещата, които ви пречат да живеете пълноценно и спокойно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft