Хороскоп за утре 9 юли-ОВЕН Удовлетворителни постижения, ТЕЛЕЦ Успявате чрез честност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 юли-ОВЕН Удовлетворителни постижения, ТЕЛЕЦ Успявате чрез честност
17000
Хороскоп за утре 9 юли-ОВЕН Удовлетворителни постижения, ТЕЛЕЦ Успявате чрез честност

ОВЕН
Удовлетворителни постижения

Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. През днешния светъл ден се включва космическата енергия на любовта, пречистване на мислите.

Четвъртък е поредният успешен и твърде ползотворен делник за представителите на Овен. Ден през който разполагате със силен късмет за реализация на деловите цели. В семейните взаимоотношения и тези с приятели, не е изключено да възникне напрежение, поради лесно доловима нечестност.

ТЕЛЕЦ
Успявате чрез честност

През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. През днешния ден за ваше успокоение ще получите добри новини, от неочаквано за вас място. Затрудненията, с които се сблъскват Телците възникнат поради нежеланието на родените в зодията да се съобразят с истината. А истината е следната – сега не е възможно да постигнете целите си с хитруване и лъжи. Действайте честно и ще успеете, а резултатите ще са над очакваните.

БЛИЗНАЦИ
Напрежение

По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Днес е хубаво да вършите добри дела, да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност. Третият делник от календарната седмица не се различава от предните два в разгръщането си, защото е характерен с появата на проблеми и кавги. Необходимо е да коригирате поведението си към околните. Не демонстрирате агресивност, а лъжите и измамите безусловно ще ви навредят.

РАК
Бъдете много внимателни

Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. Много лош и неприятен ден, който предупреждава да действате много внимателно при реализацията на целите си, защото сте застрашени от нещастни случаи, и да не участвате в конфликти. И зя вас е важно да сте честни във взаимоотношенията си, защото ще предизвикате конфронтация.

ЛЪВ
Нестабилност

Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Сред партньори, колеги, ръководители, съпрузи, роднини или децата ви аргументирано ще отстоявате позициите си и следвате целите си. Четвъртък е носител на благодатни възможности за съвместни партньорски ангажименти, чрез които ще достигнете до добри печалби. Не се опитвайте да реализирате намеренията се чрез неправомерни средства, защото методите ви ще бъдат разкрити.


ДЕВА
Сполука

Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Акуратно ще се включите в обсъждане и подготовка на нови проекти, идеи или други, важни за вас действия. Благоприятните социални условия за успешна реализация на материалните и личните ви цели, подчертават, че успешното постигане на намеренията е валидно и относно разрешаване на спорове или за отстраняване на проблеми от адмивистративно естество, предизвикващи нестабилност.

ВЕЗНИ
Владейте се

Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. Възползвайте се от познанията си по въпросите, които ви занимават сега и останете прецизни в работата си. Четвъртък разкрива много добри възможности за успешна дейност в социалните среди, но едновременно с това предупреждава, че агресивното поведение, хитруването и лъжите във взаимоотношенията ще предизвикат остри кавги с тежко развитие, и в много случаи  непредсказуем финал.

СКОРПИОН
Добри възможности

На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Проявявайте милосърдие и състрадание, вършете добри дела за ближните си и не пренебрегвайте онези, от които в някаква степен сте зависими. Положителен ден  с добри възможности за реализация на материални и финансови цели, но и проблематичен във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса, и със служебната администрация. 

СТРЕЛЕЦ
Успех, но и противоречия

Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. По въпроси, свързани с професионалните ви, политически, социални и лични намерения ще търсите и размишлявате върху причините. Четвъртък е благоприятен за реализация на целите ви, особено тези които са свързани с пътуване или засягат преговори, но във взаимоотношенията с партньорите от бизнеса ще възникне острота, която бързо ще роди скандал, придружен с лоши удари от другата страна. 

КОЗИРОГ
Проявете повече търпимост

Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Упорити и последователни в намеренията и действията си, ще създавате условия за напредък. Четвъртък е един от дните, за който трудно може да се каже, че подчертава едно от най-ценните ви качества – търпението. Денят ще изнерви мнозина от зодията, но е добре да се владеете, за да избегнете кавги и неприятности. 

ВОДОЛЕЙ
Финансова сполука

Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Амбициите и стремежът ви на всяка цена да постигнете повече ще направи деня ви динамичен. Благоприятен ден за парични печалби, за успешни контакти в обществото, или за начало на емоционално пътешествие в страната или в чужбина. Лошото за този ден е повишената нервност у почти всички Водолеи, която ще намери израз под формата на скандал с колеги в службата.

РИБИ 
Силна нервност

Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Постигнати договорености и финансови придобивки ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Този ден е доста благоприятен, и въпреки, че носи и нервност, ясно подчертава, че това, към което сте се запътили, безусловно  ще се превърне във ваше притежание. Денят е значим и с това, че поставя началото на успешен етап. Проблематично е спокойствието. Нервността ви е висока.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft