Хороскоп на Алена за днес-Разрешение на финансови проблеми и новини от чужбина за две зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Алена за днес-Разрешение на финансови проблеми и новини от чужбина за две зодии
11172
Хороскоп на Алена за днес-Разрешение на финансови проблеми и новини от чужбина за две зодии

Според днешния ден, представен в хороскопа на Алена и публикуван в trud.bg, някои от зодиите ще намерят разрешение на финансов проблем точно в почивния ден, а това ще го направи приятен и слънчев, въпреки облаците навън. Денят ще бъде изпълнен с приятни изненади за няколко от зодиите.

Новини от близки в чужбина ще направят неделята още по-приятна. Не се оставяйте по течението на сивото ежедневие днес и бъдете активни, за да ви помагат и звездите! 

ОВЕН
Разговорите ви преди обед в почивния ден са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи, но бъдете внимателни, ако решите са се възплозвате от тях. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност. Не са изключени проблеми с хора от деловото ви обкръжение. Ще ги разрешите, ако действате обмислено и предпазливо. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ
В този почивен ден се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми, за които не е възможно да говорите със служители от институциите. Съдбата ви поднася изпитания, за да заслужите подкрепата й. Неправилни съвети оказват влияние върху деловите срещи и разговорите, ако се доверите на всичко казано прибързано и необмислено. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

БЛИЗНАЦИ
Всичко ви се отдава с лекота в почивния ден. Финансовите проблеми, породени от пословичната ви щедрост отиват на втори план, защото сте намерили допълнително доходна работа. На делова среща ще ви предложат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. Бъдете уверени в себе си, за да постигнете целта си. Не инвестирайте. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК
Очакват ви изненадващи промени през почивния ви ден. Имате възможност да разгърнете сериозна работа в съдружие с ваши нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. Планове ви могат да се реализират, ако сте готови за сериозна работа. Не се колебайте да въведете ред на работното си място. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ЛЪВ
Заради прибързаност рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете, ако не сте внимателни и се поддадете на ласкатели. Работете спокойно и ще се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със Съдбовните изисквания. Не е възможно да завършите задачите си по-бързо от отреденото време. Не допускайте разправия сутринта, ако партньорът ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вместо да се инатите, обяснете му. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА
Отложете важните си срещи, които и без това няма как да осъществите инатливо в почивния си ден и не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото на работното място. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ
Губите в почивния си ден типичната си самоувереност, заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева на колегите си. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си успехи. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН
Промените в почивния ден изобщо няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза. Няма да постигнете нищо, ако сте агресивни и налагате мнението си с инат, граничещ с готовност за физическо насилие. Не рискувайте. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ
В този почивен ден се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и всички, които до този момент сякаш пренебрегваха възможностите ви. По-добре ще бъде и за вас и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Не инвестирайте, ако не сте обмислили добре целите си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ
При възможност отложете планираните задачи в почивния ден, ако се чувствате напрегнати и уморени. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. Не се колебайте да ги признаете. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ
Не се заемайте с мечтаните нови задачи, за да избегнете проблемите в почивния ден. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи. В материално отношение успехът е с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите в рамките на този ден. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РИБИ
Предпазвайте се, въпреки че деня е почивен, от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, които се опитват да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. Не се колебайте да бъдете безкомпромисни. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft