Чудотворната тройна формула - Лек за всички видове рак

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Чудотворната тройна формула - Лек за всички видове рак
63675
Чудотворната тройна формула - Лек за всички видове рак

Има три растения, които могат да ви спасят от 100 и повече видове рак . Дали това ви звучи твърде нереалистично? Твърде хубаво, за да е истина? Тези растения са дар от природата за нас и тяхната сила е огромна. Ето кои са те:

Млад зелен орех ,

Пелин

Карамфил

Тези три растения трябва да се използват заедно.  Орех и пелин убиват възрастните паразити в различен стадий на развитие и най-малко 100 вида от тях.Карамфилът убива техните метастази. Само ако използвате трите компонента заедно, ще се отървете от рак, който като паразит е нападнал организма. Ако  убиете само възрастните клетки, новите скоро ще се превърнат във възрастни.

За лекарството се използват зелени люспи от младите орехи. Лечебни свойства има в растенето, само когато кората е зелена. Голям емайлиран или керамичен съд (не метален) с капацитет от около 5 литра се пълни до горе с зелени люспи от орехи. Добавя се етилов алкохол до горе, за да се покрият. Добавя се половин супена лъжица витамин С на прах. Покрийте съда с фолио и оставете. Така трябва да престои 3 дни. Сместа се процежда и се разпределя в стерилни стъклени съдове.

Пелин - Количеството, което е необходимо е съвсем малко, но не може без него. След като го изсушите, пелинът трябва да се стрие, за да се получи прах и да се сложи в празни капсули или в стъклен съд.

Третото растение, което ви е нужно е карамфил. Нужно е само да се смели като пелина и да се получи прах. Съхранява също или в капсули или в стъклен съд.

Начин на употреба:

Тинктурата от орехи се изпива по една чаена лъжичка разтворена в половин чаша вода сутрин. Ако сте над 70 кг пийте по 2 чаени лъжички, а ако сте над 90 кг -3. За тежко болни дозата може да се удвоява и се пие до пълно излекуване.

Пелин - Количеството, което трябва да използвате е две капсули пелин на прах преди вечеря и процедурата трае 14 дни. След това се пие по една капсула всеки ден до излекуване.

Карамфил - приема се по една капсула карамфил на прах три пъти дневно преди основните хранения. След десетия ден приемайте по една капсула преди вечеря до излекуване.

Всеки сам преценява, дали е удачно да използва това лекарство.

Можете да се консултирате с лекар, на когото имате доверие, тъй като лекарите обикновено са привърженици на конвенционалната медицина. При всички случаи, домашният лек няма да ви навреди.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft