 
                            
                        
                                    
                Шишчета с телешко ВТОРНИК
	16 тънки филийки телешки шол
	6 малки наденички
	8 малки доматчета
	8 гъби печурки
	16 консервирани мамулчета царевица
	16 пълнени маслини
	олио
	1 лимон
	горчица
	розмарин
	градински чай
	сол
	черен пипер
	
	1. Намазваме филийките телешко с горчицата, отгоре поставяме по едно мамулче и навиваме филийките, оформяйки рулца. Почистваме и измиваме гъбите, напръскваме ги с лимонов сок (или ги поставяме във вода, подкиселена с лимонов сок, за да не почернеят). Пробождаме с голяма игла наденичките, за да не пукнат при печенето.
	2. На 4 метални шишчета нанизваме продуктите като ги редуваме: рулцата, наденичките, гъбите, пълнените маслини, доматчетата и при желание листа от
	градински чай.
	3. В купа смесваме сока от половин лимони, 4 супени лъжици олио, черен пипер. Използваме клонка розмарин, за да намажем със соса шишчетата и след това ги печем върху загретия грил 10-15 минути, обръщайки ги често.
	 


 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







