Бърза вечеря от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
168359

Гюведжета с бекон ПЕТЪК

Продукти:

1 глава кромид лук
200 г бекон или шунка
200 г краве сирене
200 г кашкавал тип Витоша или Ементал
80-100 г краве масло
сладък червен пипер
4 яйца

4 с. л. вода
4 люти чушки по желание
Приготвяне:

• Лукът се почиства и нарязва на дребно.
• Гювечетата се намасляват.
• Във всяко гювече се нареждат в следния ред (от дъното нагоре) :

- 1/4 ситно нарязан лук
- 50 г (цяло парче) краве сирене
- 50 г (цяло парче) бекон или шунка
- 50 г настърган кашкавал
- 20 г нарязано на дребни кубчета краве масло

• Всяко гювече се поръсва отгоре с червен пипер.
• По желание се поставя отстрани една люта чушка.
• Гювечетата се пекат на 180 С за 15-20 минути.
• Изваждат се и се махат капачетата.
• Всяко гювече се залива с по 1 яйце, разбито с 1 с. л. вода.
• Гювечетата се връщат във фурната и се запичат още 5-10 минути.
• Гювечетата с бекон и сирене се поднасят горещи с хляб или салата по желание.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft