Японски омлет
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19997
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Яйцата се разбиват добре и в тях се налива 1 черпак от рибния бульон. Добавят се захарта и соевият сос, слага се и нишестето и се разбърква добре.
Нагорещен тиган се намазва с олио и в него се налива 1 черпак от сместа. Пържи се, като постепенно се навива на руло откъм изпържената страна. Премества се в единия край на тигана.
По същия начин се приготвя второ руло, което се навива около първото. Процедурата се повтаря, докато сместа свърши.
Готовото многопластово руло се поставя в готварска розетка и се овалва добре в нея, за да излезе въздухът. Нарязва се напречно на колелца, които се сервират вертикално върху порционна чиния. Декорира се с червен зеленчук (чушка или домат).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








