Движения за перфектно дупе

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Движения за перфектно дупе
36943

Почти всяка жена, която види друга с хубаво дупе , мисли, че тя го е постигнала на специалните машини. Нищо не може да бъде по-далеч от истината! Стегнатите задни части се оформят най-добре с упражнения за крака от старата школа като мъртва тяга , клекове и напади .

Тези упражнения ви позволяват да използвате тежестите, необходими за изграждането на мускулна тъкан, която в крайна сметка придава хубава кръгла форма на дупето ви .

Това е така, защото дупето включва мускули, обкражени от телесни мазнини. Няма нужда да се притеснявате от това, че с тежките упражнения седалището ви ще стане още по-голямо, защото това просто не е възможно. Не мускулите го правят голямо, а телесните мазнини, които трябва да премахнете. Мускулната тъкан просто го оформя и придава красивия му вид. Ето защо имате нужда от едновременна диета, кардио и тренировка с тежести, за да разкарате мазнините и подчертаете мускулите.

Тренировката за седалището ви трябва да е част от тази за крака. Не пренатоварвайте тази част от тялото си. Програмата ви за крака и седалище трябва да включва два вида движения: тези, които затоплят и укрепват малките стабилизиращи мускули, и упражненията за изграждане на големите мускули.

Прибавете стречинг за подобряване на гъвкавостта. Тя е ключова, защото мускулите се стимулират максимално, когато можете да направите пълния обхват на дадено движение. Помислете над това: ако не можете да клекнете максимално, как ще натоварите дупето на предела му, така че да го оформите по най-добрия начин?

Ето и най-добрата тренировка за изграждане на невероятно дупе. Цялото ви тяло ще има ползаа от нея. Изпълнявайте я два пъти седмично като част от цялостната ви програма:

Изправяне на краката от легнало положение - 3 серии от 15-20 повторения

Клекове с щанга при широк разкрач - 5 серии по 10 повторения

Мост ( на един крак) - 3 серии по 10 повторения

Мост (с двата крака) - 2 серии по 20 повторения

Напади с щанга - 3 серии по 8-10 повторения

Мъртва тяга с щанга в сумо стил - 3 серии по 20 повторения

Затваряне на крака на аддуктор машина - 3 серии от 10-15 повторения

 Клекове с щанга при широк разкрач - 3 серии по 10 повторения  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft