11 Август 2017
247824
Тиквичките са ранен пролетен зеленчук, който е предпочитан през цялото лято, заради добрия си вкус и много достъпната си цена. От тиквички могат да се приготвят толкова много гозби – добавят се в гювеч, супа, ориз, а стават прекрасни и приготвени под формата на кюфтета, печени на тиган или на скара, дори като мусака с яйца и кисело мляко.
Поради тази причина голяма част от домакините иска да имат консервирани тиквички, които да могат да използват и през студените зимни месеци. Ето идеи как точно да ги съхранявате.

Гриловани тиквички в буркани
Как да запазите тиквичките по-свежи дълго време
Тиквички в буркани рецепта
Лесна рецепта за пълнени тиквички в буркани
Тиквички в буркани без варене
Тиквички с аспирин и без варене в буркани
Тиквички в буркани за салата
Тиквички в буркани за готвене
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари