Избери карта ТАРО и бъдещето ще ти се открие!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Избери карта ТАРО и бъдещето ще ти се открие!
12105
Избери карта ТАРО и бъдещето ще ти се открие!

Харесвате ли психологическите тестове ? Днес сме ви приготвили нещо наистина интересно! Опитайте се да изберете интуитивно една карта сред 4-те по-долу - посочете тази, която ви привлича най-много. След като изберете карта, ще получите своята прогноза за бъдещето ! Опитайте - забавно е!

тест карти Таро

1-ва карта

Във връзката ви ще има пречки. Не позволявайте да ви накарат да се спънете и да паднете. Любовта изисква внимание. Не позволявайте на партньора ви да ви разочарова. Отделете време, за да постигнете това, което винаги сте искали в живота. Не се притеснявайте за дреболиите, тъй като са безполезни. Миналото е зад вас. Търсете просперитет в живота си и обичайте онези, които са ви скъпи.

2-ра карта

Човекът, който харесвате, има различни приоритети. Отделете време, за да разберете какво искате от живота. Важно е да разберете какво е важно за вас в живота ви. Вашите постижения често ви карат да ревнувате дори от хората, които се преструват, че са ви близки. Не бъдете напълно отворени за другите.

3-та карта

Не позволявайте работата да пречи на прекарването на време със семейството или други близки. Често имате нужда от тяхната компания. Скоро ще срещнете бъдещ партньор. Чакахте тази среща и дори си мислехте, че този ден никога няма да дойде.

4-та карта

Освободете ума си от стреса, който изпитвате всеки ден. Една вана с морска сол може да поднови енергията и да изчисти аурата ви от тежестта. Трябва ви почивка. Защо не отидете на кратко пътуване? Добра идея, нали? Помислете за това!

Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft