Как да си върнем любовта без магии

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Приятели
Как да си върнем любовта без магии
20358
Как да си върнем любовта без магии

Известен е изразът “сякаш се е родил отново”. Употребяваме го за човек, който силно се е променил.

Понякога можем и за самите себе си да кажем подобно нещо, чувствайки някаква значителна вътрешна промяна. Например когато се влюбим. В двата случая ще бъде налице силно нараснал енергетичен потенциал на организма.

А какво се случва, когато ситуацията е диаметрално противоположна? А именно при раздяла с любимия, при загуба на близък... Човек се чувства напълно “източен”, загубен, светът се руши пред очите му. Неговият свят е рухнал.

Наистина когато обичаме някого, ние му отдаваме енергията си, губим я безразсъдно, но и зареждаме своите акумулатори с взаимната любов. Енергообменът се е прекъснал, партньорът е “изключен”. Продължавайки да търсиш контакти с него, ти допълнително “разреждаш” енергията си сама. В такива случаи шаманите казват, че човек загубва част от душата си.

Какво да правиш? Помоли висшите сили да ти върнат изгубената част от душата . Така “източеният”, убит от мъка човек се възстановява духовно , става по енергичен, уверен, възвръща привлекателността си.

В дадения случай енергетиката на ситуацията ще сработи и ще помогне за възвръщане на изгубената любов. Ето защо езотериците съветват, когато ви напускат, да не ставате натрапчиви. Дай възможност на партньора си да усети “загубата” и всичко ще си застане на мястото. Но това, разбира се, е само една рецепта, която е възможно от хиляди случаи да помогне на десетина, защото причиите за разрива винаги са различни, както е разнородна и природата на човешките взаимоотношения.

В психологически аспект, разбира се, е важно върху какво се гради съюзът между вас. За съжаление налага се да констатираме, че “родените един за друг” рядко се срещат. Случайният изблик на чувства още не означава, че това е знак на съдбата. Затова провалът в любовта невинаги е трагедия, а точно обратното - възможно е да се окаже благо. Може би в твоята ситуация си заслужава да се запиташ не “за какво ме подлага на изпитание съдбата?”, а “защо тя прави това?”. И да се настроиш за нови жизнени висоти, използвайки предоставения ти шанс.

Но нека поговорим за това, как да си върнем любимия. Впрочем винаги ли предателството е такова? Не задавам този въпрос в защита на коварните мъже, които изневеряват. Просто е необходимо да се знае за енергетичните изменения, ставащи с човека през неговия живот. Условно можем да отделим седем периода между критичните възрасти.

Рефлексите обичайно се формират към четвъртата година на детето, а до четиринадесет върви повишен енергообмен - обучение, общуване, търсене на позиция в живота, което предизвиква у подрастващите агресивен стремеж “да заемат мястото си” сред връстниците си и в семейството. Към 22-рата ни година, която също е критична, настъпва “мирният период” в общуването с хората. И тъй като той се управлява от Венера, тогава започва придобиването на сексуален опит. Точно тогава се заражда и възможността за предателства, които ще бъдат извършени по-късно, щом ви се прииска “нещо по-различно”. Дори и силното чувство към 24-ата година може да се изчерпи, тъй като няма пълноценен енергообмен между приличащите си и “подхождащи” си личности (например и двамата са синеоки или тъмнооки, и двамата са енергийни вампири или донори, и двамата принадлежат към една и съща стихия или зодиакален знак).

На границата 33-46 години човек решава основни житейски задачи и енергийният баланс му е двойно по-необходим. Точно тогава може да се появи нова любов. Не е задължително да е с някоя по-добра от теб, а просто със съвсем различна. Тази любов се нарича “главна” в живота, но невинаги тя е “последна”.

Но какво кара човек на солидна възраст да променя привичните си устои? Като че ли физическите сили се изтощават, на човек му писва от стреса и тогава започва да “лудува”. През този период хората се управляват от Юпитер - тоест от жаждата за власт, от желанието да ръководят. Тогава на мъжете започва да им харесва “да ги гледат в устата, когато говорят”. Те са вече осигурени, опитни, солидни, умни, изобщо - идеалната “плячка” за младите жени.

Как жената да се подготви за “юпитеровия” период на своя съпруг? Първо, да разбере какъв тип жени привличат вниманието му. Не казваме, че трябва да станеш точно такава, но най-вероятно ще се наложи да промениш външността си, при това рязко. Ако в гардероба ти преобладават дрехи в тъмни или убити тонове, започни да носиш по-ярки неща.

Второ, помогни му да заеме “ръководната” позиция в семейството. Той ще обича онези, които му позволяват да бъдат ръководени, но имат голям енергетичен потенциал.

Трето, жената е необходимо да има и програма за духовно развитие. Бедата е там, че за разлика от мъжа тя изначално е по-самодостатъчна по природа от мъжа. Затова, създавайки семейство, имайки деца и занимания вкъщи, тя се успокоява, радва се на тихото домашно огнище. Основната цел в живота й е постигната.Мъжът пък, който си е осигурил надежден тил, търси самоутвърждаване в обществото. И се случва онова... Затова жената не бива да изостава духовно от мъжа - иначе той ще си намери дама, с която просто му е... по-интересно.

Често проблемът с “прибирането” на съпруга може да бъде решен с помощта на психолозите. За целта е необходимо да се преодолее стресът от загубата, от изневярата, от обидата. Важното е да откриеш и осъзнаеш житейските си перспективи, да потушиш психогенните емоции, да отстраниш сексуалната дисхармония, ако има такава. И личният ти живот спонтанно ще се подреди. Съветът е банален: почувствай се млада и привлекателна, дори и ако се наложи да маскираш бръчките и да боядисаш белите си коси. Твоят емоционален ресурс е активната жизнена позиция. Вътрешната привлекателност е още по-мощно оръжие от външния чар.

И още един метод, който се нарича “парадоксална постъпка” Ако знаеш за кои точно твои черти някога те е обикнал избраникът ти, прояви тяхната противоположност. Постъпвай в противоречие на изградените у теб правила на живот - това ще предизвика повторен интерес у него поради диаметрално противоположното ти поведение. Ако винаги си била весела и грижовна, стани замислена; ако винаги си ласкава, покажи се хладна и недостъпна.

Трудно ти е да играеш своята “противоположност”? А лесно ли е да останеш сама? Тогава това е невисока цена за победата в проиграната вече ситуация.

Запазването на верността към човека, който те е обидил, невинаги е вярната стъпка. Неговата самоувереност и твоята порядъчност отдавна са уравновесени енергетически. Струва си само веднъж да “пофлиртуваш” с някого, и съпругът ти ще се втурне да възстановява равновесието.

Впрочем възторженото отношение на другите мъже към теб ще те зареди със сили, защото ще си дадеш сметка, че струваш нещо. Не изхвърляй от полезрението си онези, които се нуждаят от твоята подкрепа. Помни крилатата фраза на Екзюпери: “Ние винаги сме отговорни за онези, които сме опитомили”.

Доста често в резултат на “любовното контранастъпление” ни се удава да върнем към себе си интереса и на самия ни възлюбен. Но ако въпреки всички усилия “влакът е заминал”, ако съпругът е щастлив с друга жена, остави своите усилия. Не отмъщавай, не се озлобявай. Вашите отношения енергетически са се изчерпали, ситуацията коренно се е променила. Рядко животът на някого преминава безоблачно. Преодолей страданията, и ще станеш нова жена.

А народната мъдрост ти протяга ръка за помощ: “Всичко, което се случва, е за по-добро!”

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft