10-те най- актуални прически за есен 2020 (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
10-те най- актуални прически за есен 2020 (снимки)
17185

Днес сме ви подготвили най- практичните и модерни прически, с които ще можете да посрещнете есента.

Един от най-често срещаните варианти, който подхожда на абсолютно всички, независимо от възрастта и типа на лицето. Каскадата това прическа с дължина по-къса от средната дължина и е подходяща за коса от всякаква структура.

Полагането в тази опция не отнема много време, ако фризъорът си знае работата.

Висока корона

Оригинална прическа, която ви позволява да коригирате формата на лицето. Ако имате ъглови черти и широк овал, този модел е перфектен. Правилният бретон и красивото оцветяване ще завършат външния вид.

Средна дължина

Със средна дължина можете да експериментирате, като създавате плавни или остри преходи-слоеве. Всякакъв вид бретон и стилно оцветяване са страхотни тук. Короната в този модел е къса, а следващите нива са удължени. Що се отнася до преходите, всякакъв вид, дори асиметрични, са от значение.

За кого е предназначена каскадната прическа?

Каскадната прическа е една от най-универсалните, тя подхожда на всички, ако правилно поставите акценти и изберете правилно дължината на косата си. Косата може да бъде права, къдрава, тънка, плътна, рядка, гъста.

Техниката на наслояване дава възможност да се направят дебелите нишки по-леки и да се добави обем към редките. В допълнение, каскадните прически перфектно коригират несъвършенствата на лицето, отвличат вниманието от тях и крият свързаните с възрастта промени.

Помислете за вашия тип лице, статус и възраст, когато избирате каскада, има много вариации в представянето, можете да изберете отличен модел за всеки тип. Каскадните прически са много женствени и придават на външния вид добре поддържан външен вид

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft