17 начина, с които да станете привлекателна и секси, а мъжете да тичат по вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
17 начина, с които да станете привлекателна и секси, а мъжете да тичат по вас
11315
17 начина, с които да станете привлекателна и секси, а мъжете да тичат по вас

Сексуалността на жената може да бъде неуловима, но изключително проста. Това е присъщо за нас от момента на раждането ни, но някои жени не са сигурни как да я използват.

Ние си спомнихме някои трикове, от които всяка жена може лесно да се възползва и на които мъжете просто не могат да устоят.

 

Когато една жена леко захапе устната си

Децата показват подобен жест, когато са развълнувани или се страхуват: те хапят устните си и това прави целия им образ по-трогателен. Мъжът ще се чувства привързан към вас и в същото време устните ви ще привлекат вниманието му.

 

Гладка кожа

Няма нищо по-секси от жена с гладка кожа. Не без основание жените започнаха да премахват космите по тялото от времето на древните цивилизации, като римляните и египтяните.

 

Строга прическа

На първо място, такава прическа прави цялото ви изображение по-делово и в същото време горещо. Тя също така показва врата и ушите ви, които обикновено са покрити от косата ви.

 

Необичаен външен вид

Когато един мъж види една забележителна жена, той изпитва желание да я опознае по-добре. Творческите хора привличат всички, нали? Татуировките или синята коса могат да бъдат прекрасна причина да започнете разговор.

 

Когато жената носи мъжка риза

Носейки дрехите му, тя някак си казва: „Искам ризата ти да е близо до тялото ми“. Мъжът разбира, че тя има предвид не само ризата му, но и него.

 

Поглед през рамо

Мистериозен поглед през рамото има своя специална магия. По основателна причина рекламните плакати от миналия век представят красавиците, които ни гледат точно по този начин.

 

Самоувереност

Когато в стаята влезе жена, която знае, че е разкошна, тя веднага привлича погледа на всички присъстващи мъже. Но е важно да не позволявате на самоувереността да се превърне в свръх увереност, защото няма нищо по-отблъскващо.

 

Голи рамене

Факт е, че заоблените, наклонени рамене пораждат у мъжете желанието да ви прегърнат и защитят. И стил, който оголва раменете, добавя деликатност и сексуалност към женския облик.

 

Красива походка с токчета

Някои жени не харесват токчета, а някои не могат да си представят ден без тях. Но ако една жена реши да носи високи токчета, трябва да е сигурна, че походката й ще бъде гладка и красива. В противен случай магията им ще бъде напълно разрушена.

 

Секси глас

Мъжете са очаровани от висок дишащ глас като този на Мерилин Монро. Съвременниците й казваха, че това действа на мъжете точно като виаграта.

 

Плътни устни

Леко пълните, ярки устни са един от най-известните признаци на привлекателността на жената. Само не забравяйте, че е по-добре да не свивате устните си нарочно - най-вероятно този жест ще развали външния ви вид.

 

Елегантност

Елегантността носи перфектен баланс: не показва сексуалността на жената, но не я крие. Елегантността е свързана с цялостния образ на жената, от начина, по който се държи, до избора й на аксесоари.

 

Спортни клинове

Клиновете привличат вниманието към дамския силует. Те изглеждат по-естествено във фитнес зала или на бягане, а не в магазина. Това е допълнителна причина дамите да правят тренировките си с тях.

 

Лунички

Те изглеждат много женствени, предизвикват асоциации с детството и подхождат на много жени. Но за съжаление момичетата често се опитват да се отърват от тях, считайки луничките за недостатък.

 

Естествен грим

По-силната част от човечеството харесва естествената красота, а не множество слоеве основи и ружове. Казват, че са щастливи да ни видят без никакъв грим и дори да знаем, че носим тънък слой BB-крем на лицата си и миглите ни са покрити със спирала, ще го запазим в тайна.

 

Очила

Очилата придават на образа ни някаква строгост и непристъпност, които привличат мъжете като магнит. Освен това можете да флиртувате с този аксесоар в ръцете си. И този поглед над очилата ...

 

Искрен смях и усмивки

Много момичета се страхуват, че широката усмивка може да развали имиджа им. В действителност не е така: всички мъже обожават жените да изразяват емоциите си свободно и открито.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft