2020 г. ще е най-мощната и силна година за един зодиакален знак! Всичко, за което сте мечтали, ще започне да се сбъдва!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
2020 г. ще е най-мощната и силна година за един зодиакален знак! Всичко, за което сте мечтали, ще започне да се сбъдва!
9185
2020 г. ще е най-мощната и силна година за един зодиакален знак! Всичко, за което сте мечтали, ще започне да се сбъдва!

2020 г. ще бъде чудесна година за представителите на зодиакалния знак Козирог.

Ако сте родени в зодиакалния знак Козирог, вероятно сте амбициозен човек, много трудолюбив и способен да бъдете по-упорит от всеки друг зодиакален знак. Всичко, за което сте мечтали, ще започне да се сбъдва, разбира се, не без пречки и ако Козирогът трябва да е готов за промяна.

Защо 2020 г.

е най-добрата година за представителите на зодиакалния знак Козирог?

Всички важни неща, които ще се случат тази година, ще се управляват от местоположението на планетата Сатурн.

Тази планета, която контролира знака на Козирог, пътува около Слънцето от 30 години. Така че, ако сте родени преди около 30 години, може би сте първите свидетели на завръщането на планетата Сатурн. Животът ви вече няма да е същият, а полезните промени няма да останат.

Тази огромна енергия ви дава уникалната възможност да развиете собствените си интереси. Не пропускайте тази възможност! Ползите могат да се излеят върху Козирог, сякаш от рог на изобилието, ако Козирогът продължава да работи, което е напълно в неговия характер.

Как изглежда вашият хороскоп за всеки месец на 2020 г.?

Януари . Планирайте важни неща в началото на годината, когато Слънцето и другите планети посещават съзвездието Козирог. Меркурий в Козирог от 15-ти, Слънцето от 19-ти и Юпитер, Сатурн и Плутон до края на месеца.

Февруари . Докато Юпитер и Сатурн са в Козирог, могат да се вземат важни решения за това какво ще се случи в живота ви. Меркурий става ретрограден, започвайки от 16-ти и ще продължи да се движи в тази посока до 9 март. В този интервал могат да възникнат недоразумения, непредвидени ситуации.

Март . Най-доброто време за романтичната страна на живота ви е, когато Венера тръгва за Телец, между 4 март и 2 април. Козирогът ще има много добър период от професионална и финансова гледна точка след 9 март, когато вашият знак ще се върне под влиянието на Меркурий.

От април до края на юни Козирогът ще има много промени и събития в живота си. Може би той ще разбере, че не трябва да държите всичките си яйца в една кошница и да се възползвате от нови оферти, които ще дадат възможност за печалба.

Април . Козирогът ще има много работа през този месец. В същото време вниманието му ще бъде насочено към дома, семейството и личния живот.

Май . Козирогът ще се нуждае от търпение, защото 4 планети ще бъдат ретроградни. Може би той ще има някакви оплаквания или темпът на живот ще се забави, а приятели или колеги ще очакват повече от вас. През този месец не предприемайте важни стъпки.

Юни . Ретроградните планети също забавят напредъка на този месец. Козирогът трябва да избягва публични събития, презентации или интервюта от 5 до 21 юни. Несъгласията могат да възникнат и при приятели или близки роднини.

Юли . За Козирога ще бъде сравнително спокойно, но не бива да бързате с действия - всичко ще дойде навреме. Пазете се от измамници.

От юли до септември Козирогът ще има сравнително спокойно време, но не бива да бързате с действия - всичко си има своето време. Пазете се от завистливи и откровени измамници.

Август . Първите 3 седмици, през които Слънцето преминава през знака на Лъв, ще бъдат заети със семейни и финансови проблеми. Козирозите могат да се почувстват малко предпазливи, когато Сатурн се премести в Козирог.

Септември . Марс става ретрограден, започвайки на 9-ти, което се проявява в забавяне на напредъка и разочарования. Но всичко ще се върне в нормално състояние след 12-ти. Самоувереността ще започне да расте и Козирогът ще постигне някои важни цели.

Месеците от октомври до декември ще накарат Козирога да даде всичко от себе си и той ще може да промени обстоятелствата по своя преценка. Но всичко трябва да се прави внимателно, за да не изпаднете в трудна ситуация.

Октомври . Козирогът ще се нуждае от търпение този месец. От своя страна 5 планети ще станат ретроградни, което ще забави напредъка и постиженията му. Но всичко ще се върне към нормалното си състояние и резултатите ще се засилят по положителен начин след 22-ия ден, когато Слънцето достигне знака на Скорпион.

Ноември . През първите две седмици отношенията с роднините ще бъдат по-сложни, защото Марс е ретрограден. Козирогът трябва да има предвид, че не е негово задължение да решава проблемите на всички.

Декември . Транзитът на планетата Юпитер през знака на Козирог наближава своя край. Той ще разполага с около 18 дни, за да завърши всички проекти, които са близо до завършването. С наближаването на рождения си ден Козирогът ще забележи повишаване на енергийните нива, ентусиазъм и самочувствие.

И не забравяйте, че годината на Плъха приключва едва през първото десетилетие на февруари 2021 г. и това е вашата година.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft