23-годишна циганка стана баба

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
23-годишна циганка стана баба
18912
23-годишна циганка стана баба

Най-малката майка на света е перуанката Лина Медина, която през 1939 г. ражда напълно здраво дете, което днес е петгодишно момиче.

А сега се появи и най-младата баба в света - 23-годишната циганка Рифка Станеску от Румъния написаха местни медии.

Историята на Рифка наподобява на историята на индийски филм. Момичето се влюбило в сина на собственика на местния бижутериен магазин.

Момчето било само една година по-възрастно от младата циганка, но романът се оказал бурен, просто вълнуващ. И тъй като бащата на момчето вече бил успял да го ожени за дъщерята на влиятелен приятел, любовниците трябвало да избягат от селото и да се скитат известно време, докато едва 12-годишната  Рифка не родила дъщеря си Мария.

След това родителите им приели съдбата и благословили младата двойка за щастлив семеен живот. Но не случайно казват, че ябълката не пада по-далеч от дървото.  Мария, може би, е вървяла по стъпките на майка си и дори я надминала по някакъв начин: тя родила дете още на 11 години. Баща му е 12-годишно момче.

Вярно е, че в този случай младите любовници не трябвало да бягат никъде: родителите на Мария, като се има предвид историята им, реагирали на раждането на дете от 11-годишната им дъщеря доста благосклонно, убеждавайки и родителите на момчето да проявят мъдрост и разбиране. И така се роди не само поредният жител на Земята, но и се появи най-младата баба в света Рифка Станеску - само на 23 години.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft