24 години заедно! Ето какво написа Катрин Зита Джоунс за Майкъл Дъглас

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
24 години заедно! Ето какво написа Катрин Зита Джоунс за Майкъл Дъглас
2050
24 години заедно! Ето какво написа Катрин Зита Джоунс за Майкъл Дъглас

Явно проблемите във връзката им са в миналото. Една от най-обичаните двойки в Холивуд, Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, отбеляза 23 години от сватбата си.

Двамата се женят на 18 ноември 2000 г., а днес имат две деца. "Нямам търпение за 24-тата годишнина", написа Дъглас под снимка от празненството им. "Обичам, те, скъпи, нека танцът ни никога не свършва!", отговаря му Катрин в коментар. Тя самата също публикува снимки от сватбата им в Инстаграм и добавя шеговито:

"Скъпи Майкъл, твоята Нобелова награда за мир те очаква..." Джоунс и Дъглас са родени на една дата - 25 септември, но с 20 години разлика. Миналата година звездата от "Първичен инстинкт" разказа повече за запознанството им: „Гледах „Маската на Зоро“ с Антонио Бандерас и бях много впечатлен от Катрин.

Месец по-късно бях на един кинофестивал и се оказа, че Катрин също ще бъде там за една вечер. Помолих моите асистенти да ми организират среща. Вечеряхме с Катрин. Бях направо зашеметен от нея и на раздяла направих голямата глупост да изтърся „Искаш ли да бъда баща на децата ти?“ Искрено им пожелаваме да се радват на още дълги години заедно!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft