3 вида КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ, които белязват живота на всеки - как да ги познаем:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
3 вида КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ, които белязват живота на всеки - как да ги познаем:
2984
Източник: edna.bg
3 вида КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ, които белязват живота на всеки - как да ги познаем:

Кармата - независимо дали вярвате или не в съществуването ѝ, то със сигурност сте забелязали, че понякога сякаш външни сили ръководят живота ни и ни изпращат сигнали, които не бива да пренебрегваме. Като съдбовните срещи , които животът ни поднася, за да ни подскаже нещо. Експертите в областта на биоенергията смятат, че повечето съдбоносни срещи се поръчват отгоре – това са трите основни типа кармични взаимоотношения.

Кармичните връзки могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. Не забравяйте, че не всички действия на съдбата влияят положително върху настроението ни.

Съществуват 3 вида кармични връзки, които белязват живота на всекиго - просто потърсете знаците и ще ги видите:

кармични връзки

Връзки, които трябва да ни променят

Може би сме се отклонили от даден курс, който сме избрали сами или който Вселената е определила за нас.

Повечето хора идват на този свят с цел. Когато някой се отклони от курса, Вселената копнее да върне всичко към нормалното. В такъв момент идва важен човек, с когото създаваме неземна, по-висша връзка. Може да е някой много близък – някой, който ще остане с нас завинаги. Понякога, за съжаление, това е човек, който ни променя и веднага след това изчезва. Този вид отношения са много често срещани, но е почти невъзможно да се каже със сигурност, че именно връзката ни връща на истинския път. Може би само нашата интуиция може да направи това.

Хора помощници

Вселената е много мила към тези, които са добри към другите. Законите на кармата действат винаги и навсякъде, така че е просто невъзможно да ги заобиколите. Да кажем, че вашата карма не е опетнена или дори чиста. Имате някаква житейска цел – добра, ярка и не пречи на живота на никого. Такива добри намерения винаги се наблюдават от висши сили. Ако нещо не се получава при вас, Вселената ви изпраща човек, който, без да осъзнава, се превръща в инструмент в ръцете на съдбата. Може да бъде както човек, който прави живота ви по-добър, така и любезният мечтател, който върви към целта си и моли висшите сили за помощ. Ето защо често намираме любов, когато я сънуваме, или във времето срещаме човек, който ни помага в нещо.

Важно напомняне

Понякога се срещаме с някой много приятен човек буквално за секунда с погледи и тази мимолетна връзка се оказва толкова жива, че остава в паметта ни завинаги или за много дълго време. Такива срещи са необходими, за да ни напомнят за нещо изключително важно – чудеса, които се случват всеки ден, но които не забелязваме. В такива моменти хората мислят за висши неща.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft