3 зодии да се готвят за радикална промяна в живота си тази есен

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
3 зодии да се готвят за радикална промяна в живота си тази есен
11747
3 зодии да се готвят за радикална промяна в живота си тази есен

Идва есента, а с нея и тези 3 зодии ще трябва да се подготвят за радикални промени в живота си и нововъведения

 

Според звездите има огромна вероятност 3 зодии да се разделят с половинките си и да превърнат този миг в тъжен спомен, който ще разказват на внуците си. Това е момент на проницание, когато мнозина от вас ще разберат, че е по-добре да „си сам отколкото зле придружен”.

 

Близнаци

Трудно е да оставим някой представител на тази зодия, но е понякога си тръгват сами.

За представителите на тази зодия раздялата наистина е последна възможност и прибягват до нея, когато вече не им остане надежда, че нещата могат да се оправят.

 

Когато на Близнакът му омръзне от трудностите в отношенията ви, той просто ще вземе нещата в свои ръце, мислейки, че колкото и да е трудно емоционално, е много по-добре да се сложи край на връзка, която главно задушава. Вероятността тази раздяла да е спокойна и без сълзи е огромна.

Близнаците по правило признават какво им мъчи душата и биват невероятно искрени през последните дни с половинката.

 

Скорпион

Страстни, но в същото време изключително предпазливи. Скорпионите прибягват до раздяла, когато нищо друго не може да се направи. Тогава за нас е късно и няма как да очакваме да се помирим с тях. Ако Скорпион усети, че чувствата в отношенията огладняват, всичко е повече от ясно. Много рядко някой от тях решава да се бори, а реално преценяват ситуацията.

 

Понякога, когато любовта е изминала дълъг път, от нея остава само черупката и колкото е тъжно, никой не може да съди Скорпионите за решението им да слязат от потъващия кораб. Няма да мине много време преди отново да срещнат любовта и да забравят всякакви неприятности.

За Скорпионът е много важно да намери партньор, който споделя неговите идеи и виждания

 

Стрелец

Стрелците трудно се разделят с половинките си, защото принципно се нуждаят от човек, който да е наблизо. Ако вече са решили да си тръгнат то това значи, че наистина са категорични и няма опция да ги спрете.

Те са винаги жадни за приключения и ще си намерят извинения да се разделят с вас. Винаги ще си намерят причина да се разделят с вас, ако са си го наумили.

 

Стрелецът е много интересен знак. Той има нужда от постоянна любов, емоции и интензитет във връзката. Те или получават страст, достойна за филми, или просто се отегчават бързо. Няма средно положение. В повечето случаи всичко свършва много бързо./jenata.blitz.bg

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft