Бягайте бързо от тези 3 зодии мъже

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Бягайте бързо от тези 3 зодии мъже
3472
Бягайте бързо от тези 3 зодии мъже

Преди да влезе в дългосрочна връзка и да изгради семейство , всяка жена трябва да се увери, че съпругът й отговаря на нейната зодия. Разбира се, чисто за срещи, можете да останете с такъв мъж, който не е подходящ за брак. Що се отнася обаче до брака, трябва да изберете най-доброто за себе си.

Астролозите предупреждават дамите, че има три знака на зодиака, за които е опасно да се каже заветното „Да“ . Разбира се, винаги има изключения. Въпреки това, наш дълг е да споделим статистиката на авторитетни експерти астролози с нашите читатели.

 

Съпруг по зодия

1. Водолей

През периода на букетите с бонбони такива мъже ще изглеждат като принцове. Те ще ви затрупат и вас, и майка ви с подаръци. Ваза за цветя в стаята ви никога няма да е празна, както и рафтовете за сладкиши. Въпреки това, веднага след като Водолей се омъжи, той става  различен човек.

Астролозите обясняват, че този тип мъж завладява женската и след това той вярва, че нищо не може да се направи. Но как трябва да реагира на това наивно момиче, свикнало на романтика и внимание? Точно така, по-добре е дори да не срещнете такъв герой и да му кажете категорично „Не“ 

 

2.

Риба

А Рибите ще изглеждат като сладки и скромни момчета в началото на връзката. Те обикновено се държат като джентълмени: ще ви помогнат да си облечете палтото, столът в ресторанта ще бъде дръпнат, вратата на колата ще бъде отворена. Те дори ръка ще ви целунат! Само леки прегръдки, само нежни думи в ухото ти.

Но след сватбата скромните Риби набират смелост. И недай си боже да не сте измили добре съдовете,  лошо ви чака ... Или най-лошото - забравила сте да му  изперете чорапите. А в същото време те дори няма да се сетят сами да почистят къщата си и да ви помогнат с нещо

 

3. Козирог

С Козирозите, според астролозите, всичко не е толкова страшно. Представителите на тази зодия просто не знаят как да поемат отговорност. Ако той не може да се грижи за вас като съпруг, можете ли да си представите какъв баща ще станете?

Но въпреки че преди брака, в началото на връзката, може да си помислите, че Козирогът е мъжът на вашите мечти. Той се шегува чудесно и е лесен за комуникация и винаги е готов да помогне. Но, за съжаление, тези качества не са достатъчни за изграждане на семейство.

Уважаеми читателки, само твие можете да решите за кого да се омъжите и от кого да родите деца. Пожелаваме ви да направите правилния избор и да бъдете щастливи през целия си живот!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft