4 подмладяващи цвята дрехи, задължителни в гардероба след 40-те:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
4 подмладяващи цвята дрехи, задължителни в гардероба след 40-те:
3571
Източник: blitz.bg
4 подмладяващи цвята дрехи, задължителни в гардероба след 40-те:

Всички знаем, че дрехите са особено важни, ако искаме винаги да изглеждаме стилно и красиво. Но тук трябва да внимаваме не само за това една дреха да е модерна и да ни стои добре.

Не, цветът на дрехата  също играе огромна роля в това визията ни да е успешна.

Черното ни прави да изглеждаме по-слаби, а бялото - по-пълни - това е урок, който научаваме още като малки момиченца. Но нещата далеч не се изчерпват само с това. Какви цветове обаче трябва да носите, ако искате да изглеждате по-млади, красиви и свежи? Обзалагаме се, че не знаете, а следващите редове ще са от полза на всяка дама.

бяла риза

1. Най-важното правило е – максимално много бяло и минимум черно. С възрастта кожата на жените става по-блеза. Това се дължи на забавянето на кръвообръщението. Руменината от бузите на дамите се отдръпва и външният вид става по-малко контрастен.

Поради тази причина е важно жената на средна възраст да има и по-ярки дрехи в гардероба си, но задължително трябва да са налични и белите дрехи.

Бялото съдържа всички седем цвята на дъгата и съответно привлича 7 пъти повече внимание от всеки друг ярък цвят.

черна дреха

Що се отнася до черното – то абсорбира всички нюанси.

2. Червеното е универсално и подходящо за абсолютно всички жени. Той е провокативна комбинация. Добре е да се комбинира с неутрални цветове.

подмладяващ цвят дрехи

3. Синьото и жълтото също могат да ви помогнат да свалите няколко от годинките си. Важно е да намерите подходящ отенък. Ако една жена например има кафеви или зелени очи, то тогава е добре да сложи жълта дреха.

Ако тя обаче има сини или сиви очи, а може би дори и руса коса, то тогава тя принадлежи към студения цветен тип. Тогава е добре да заложи на светло синьо. Специалисти съветват да се обърне внимание и на модерните люлякови нюанси.

4. Разбира се, може да носите и неутрални нюанси. Бежовият е най-подходящият цвят за жени с по-тъмна кожа или карамелена коса. Кафевият свят ще подчертае тъмните очи на брюнетките.

Експертите препоръчват зеленооките и жените със светлокестеняви коси да залагат и на сиви дрехи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft