5 модни трика, които всяка италианка знае:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
5 модни трика, които всяка италианка знае:
4477
5 модни трика, които всяка италианка знае:

Мнозина смятат, че Париж е градът, в който се определят нови модни тенденции, които по-късно се разпространяват във всички световни модни столици. Но други вярват, че Милано все още заслужава титлата "световна столица на модата".

Като доказателство за това твърдение те цитират безупречния стил на жителите на този град, особено на дамите.

Италианските жени винаги са знаели как да се обличат, а ето и модните трикове на италианките , които ги карат да изглеждат толкова привлекателни.

Не се страхуват да носят твърде много бижута

мода италианки

Рядко забелязвате италианка само с един пръстен или гривна. Освен това те обичат да комбинират бижута по необичайни начини и не се страхуват да им се подиграват, ако преувеличават оригиналността си.

Не отиват никъде без слънчеви очила

дама с очила

Слънчевите очила са важен аксесоар за италианските жени. Те трябва да ги носят със себе си, където и да отидат и имат разнообразни модели - от най-простите до най-екстравагантните. Дамите от тази страна също знаят, че не винаги добрите очила трябва да са скъпи.

Обичат тесни дънки

модерни дънки

Италианските жени обичат да подчертават своята фигура. Така че всеки от тях има поне един чифт тесни дънки в гардероба си, дори когато вече не са на мода, както е днес в много страни по света.

Италианските жени рядко носят найлонови чорапогащи

модерни чорапогащи

Рядко ще видите италианка с найлонови чорапогащи, дори когато е с високи ботуши. Поради тази причина те обикновено носят този модел обувки, когато времето е хубаво.

Обичат да подчертават талията си с колан

пола с колан

Независимо дали носят рокля или панталон, дамите в Италия се опитват да допълнят комбинацията си с подходящ колан. Те нямат специални предпочитания по отношение на този аксесоар, така че носят както широки, така и тесни, и поразителни и дискретни колани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft