5 неща, които никога не трябва да носите в портфейла си: те отблъскват парите и късмета

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
5 неща, които никога не трябва да носите в портфейла си: те отблъскват парите и късмета
37233
5 неща, които никога не трябва да носите в портфейла си: те отблъскват парите и късмета

Портфейлът може да бъде не само стилно нещо за съхранение на пари, но и талисман, който привлича материално благополучие. Всеки може да избегне изтичането на късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си.

 Паричната енергия е капризна и ако не се отнасяте към спечелените пари с уважение, те могат да ви "накажат".

Има пет неща, които блокират финансовите потоци и е най-добре е да ги извадите от портфейла, така че да се избягват неприятностите и банкнотите да се трупат.

1.

Касовите бележки. Те може да се съхраняват, но не и в портфейла. Там те ще създадат информационен шум, който ще блокира финансовите потоци. Това са така наречените ​​"отпадъчни пари", които причиняват загуби. Всички касови бележки трябва да се държат отделно, за да се избегне финансов провал.

2. Фалшиви пари. Има много начини за привличане на пари, но когато става въпрос за фалшиви пари, те няма да привлекат щастие. Всички видове изрязани или снимани банкноти не трябва да се съхраняват с истински пари, така че капризното богатство да не ви изиграе жестока шега.

3. Снимки. Дори снимки на най-обичаните роднини нямат място в портфейла, защото всяка снимка има своя сила. Портфейлът е тясно свързан с енергията на собственика му, а външната енергия може да разруши тази връзка, което води до проблеми с финансите.

4. Рецепти за Лекарства. Самите лекарства, предписанията на лекарите, списъците с лекарства или популярните рецепти в портфейла са нежелани "гости". Най-добре е такива неща да се съхраняват в отделни чанти или джобове на чанти. Така че финансите ще останат непокътнати и болестите няма да бъдат толкова чести гости.

5. Просрочени карти, неуспешни лотарийни билети и използвани билети за транспорта. Нещата, които вече са свършили работата си, могат да причинят бедност. Те не са в състояние да привлекат късмет и финанси, така че трябва да се отървете от тях. Банковите карти могат да доведат до ненужен спонтанен заем, а билетите застрашават да бъдете глобени за неправилно паркиране или други нарушения.

 

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft