7 проверени начина да обсебиш мислите на един мъж и да не спира да те желае:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
7 проверени начина да обсебиш мислите на един мъж и да не спира да те желае:
6685
Източник: i-woman
7 проверени начина да обсебиш мислите на един мъж и да не спира да те желае:

Всяка връзка в началото е огнена и страстна, докато не настъпи прозата в отношенията. След време жената се превръща повече в навик за мъжа, а първоначалната страст постепенно отшумява.

Но този сценарий не е задължителен! Съществуват няколко хитрости, с които постоянно да поддържате пламъка на желанието у мъжа и точно тях ще ви разкрием днес.

7 хитрости, които карат мъжете да продължават да мислят за своята любима. 

обсебваща страст

1. Ненатрапчиво поведение

Колкото и да ви се иска, опитайте се да се научите да не се обаждате, да не пишете твърде често. Мъжете са уморени от постоянен контрол и налагане на жените. Ясно давате да се разбере, че няма какво друго да правите, фиксирани сте и искате да го задушите с любовта си.

2. Умерен темп на развитие на отношенията

Няма нито един психолог, който да препоръча развитието на взаимоотношения веднага. Разбира се, също не си струва да ги забавяме, но просто е необходимо леко да задържим темпото на развитие. За мъжа такава жена става сто пъти по-желана.

3. Сприятелете се с обкръжението му

Ако искате да завладеете мъжа, сприятелете се с обкръжението му - роднини, приятели. Винаги ще има общи теми и като цяло такова поведение винаги причинява само положително развитие на събитията.

4. Възможност за изненада

Ако на мъжа не му е скучно с една жена, едва ли ще забрави за нея - това е едно от основните правила. Разбира се, не бива да се превръщате в аниматор, но да бъдете себе си все пак си струва да опитате. Индивидуалността, различието от другите е мощен афродизиак.

5. Неудобство

Странно, но неудобните жени предизвикват повече емоции у мъжете. Безпроблемните и удобни дами, разбира се, привличат в началото, но след това стават само обект на употреба. Но жена, която показва характера си, е в състояние да откаже, да изрази мнението си - тя се харесва и привлича.

6. Провокиране

Провокацията е опасен бизнес, но тук говорим за сфера, която е максимално благосклонна към подобни действия. Провокацията не е скандална, но сексуалната е много популярна сред мъжете. Игрите в интимната сфера никога не омръзват и привличат мъжете като магнит.

7. Не е обсебена от мъжа

Колкото и психолози да казват за самодостатъчност, жените продължават да стъпват на една и съща почва. Никога няма да можете да привлечете мъж, ако се концентрирате върху него и забравите за себе си, своите желания, дела. Не се концентрирайте върху мъжете и ще ви харесат много повече.

Както виждате, това не е нищо сложно. Малко увереност, чар и познания по мъжка психология - и мъжете няма да могат да ви забравят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft