8 вещи в дамската си чанта, които се превръщат в оръжие за самозащита:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
8 вещи в дамската си чанта, които се превръщат в оръжие за самозащита:
2182
8 вещи в дамската си чанта, които се превръщат в оръжие за самозащита:

Жените често са наричани "слабия пол" и колкото и да не ни се иска да го признаем, понякога просто не ни достигат сила и бързина, за да реагираме адекватно в дадена ситуация. Тъй като опасността може да дебне навсякъде, експертите съветват хората и особено жените да носят със себе си определени предмети . Винаги имайте под ръка тези 8 предмета в дамската чанта , за да се предпазите, когато е необходимо.

Сол

сол в дамската чанта

Солта може да се използва и за самозащита. В случай на опасност можете да спестите време, ако пръснете шепа сол в очите на хора или животни, които ви заплашват. Възможно е също да се намали рискът чрез поръсване със сол върху хлъзгави и заледени повърхности.

Фалшив портфейл

фалшив портфейл

Фалшивите портфейли са идеални за използване в присъствието на крадец. Когато се сблъскате с престъпник, можете да му подхвърлите фалшивия портфейл и да избягате.

Бутилка

бутилка за вода

Държането на бутилката на слънце може да предпази водата вътре от размножаване от различни микроорганизми. Излагането на UV лъчи убива всички микроорганизми в рамките на 6 часа. Съвременните пластмасови бутилки за път са с удобна дръжка и спокойно могат да се използват като оръжие за самозащита.

Часовник

ръчен часовник

Ако трябва да счупите стъкло или прозорец, можете да държите часовника, както е показано на снимката, за да избегнете нараняване.

Четка за коса

четка за коса

Знаете ли, че четката е чудесно средство за самозащита? С него можете да се предпазите от нападател. Парите и документите също могат да бъдат скрити прилежно в четката.

Конец за зъби

конец за зъби приложение

Конецът за зъби може да бъде най -добрата помощ, когато сте в опасност. Може да се използва за затягане на превръзки, но също така като ластик, връв за обувки и дори за риболов.

Найлонов плик с херметическо затваряне

потъваща жена

Запечатващите се найлонови торбички могат да предпазят вашите ценности от намокряне с вода. Там можете също да носите документи, на които е посочена вашата кръвна група, алергии и телефонни номера на близките ви.

Шишенце парфюм

парфюм самозащита

Напълнете бутилките с парфюм със спирт или сапунена вода и, ако е необходимо, напръскайте в очите на нападателя. Дори истински парфюми могат да се използват за самозащита.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft