9 съвета, които ще ви помогнат да не станете “баба” на 45! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
9 съвета, които ще ви помогнат да не станете “баба” на 45! (СНИМКИ)
47877

Да останеш вечно млад не е лесна задача. Но за да отложите поне малко този процес за по-късно, подготвихме за вас топ 9 съвета, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади и да не се превръщате в "баби" още на 45 години , както често се случва с жените у нас.

Не пестете за себе си

Спестяването на пари, разбира се, е отговорно, но отлагането на живота за по-късно само защото се страхувате да похарчите няколко допълнителни лева в магазина изобщо не е интересно.

Отървете се от "бабешките" тоалети

Обемни пончота, дълги черни поли и обувки, които приличат на домашни чехли, определено няма да ви помогнат да изглеждате по-млади.

Не се страхувайте да се обличате стилно и ярко – ЕГН-то в личната ви карта определено не влияе на това.

ярки дрехи след 45

ярка визия след 45

красиво синьо палто

Експериментирайте внимателно

Оставете в миналото тийнейджърските горнища със странни надписи или изображения на анимационни герои, както и ппрекалено отворените дрехи. Златната среда е това, към което трябва да се стремите.

стилно облечена жена

модерно облечена жена

младежко облекло след 45

Следвайте тенденциите

Кой каза, че висшата мода е само за двадесетте? 45 е страхотна възраст да си купите модни списания, да отделите ден за пазаруване и да видите, че модерните и стилни дрехи са точно за вас!

Не се страхувайте да подчертаете силните си страни

Оувърсайз блузи, панталони няколко номера по-големи и никакъв намек за женственост и изтънченост? Ако разпознавате себе си тук, тогава най-накрая е време да се отървете от безсмислените стереотипи, че след 45 жената трябва да се грижи само за маскирането на недостатъците си. Защо не подчертаете талията си с красив колан или не облечете блуза с малка изрезка на гърба? Сигурни сме, че на вашите колеги и роднини ще им хареса!

блуза с гол гръб

елегантна рокля с колан

“Да!” на обувки с токчета

Ако вече сте захвърлили всичките си високи токчета, значи е време да обновите гардероба си откъм обувки. Разбира се, маратонките, балеринките, маратонките са идеални за всеки ден, но те определено не се конкурират с чифт красиви обувки на нисък ток.

елегантни обувки на ток

обувки на ток след 45

Грижете се за себе си според възрастта си

Гримът, който предпочитахте преди 10 години, ще трябва да бъде изоставен. Не се колебайте да отидете на козметик и да изберете продуктите, които ще са идеални за вашата кожа на сегашната ви възраст. Не пренебрегвайте съветите на гримьори, които могат да ви кажат как да направите грим, който ще скрие и най-малките бръчици.

Не се отказвайте от физическата активност

жена физическа активност

Здравословната доза упражнения никога няма да ви навреди. Упражненията, фитнесът или разходките не само ще се отразят добре на фигурата и външния ви вид, но и ще помогнат за подобряване на здравето ви.

Грижата за здравето е на първо място!

И накрая, един от най-важните съвети. Проверявайте здравето си поне веднъж годишно, изследвайте се и по възможност се подлагайте на основни прегледи. Много е важно да се грижите за здравето си, да си почивате повече и тогава определено няма какво да ви изненада.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft